02 / 05 / 2024

dumankaya çatı

dumankaya çatı

Dumankaya İnşaat yeni projesi Trend Ekstra'yı tanıttı. Kurtköy'de konumlanan Trend'e komşu olan projenin, T formunda bir yapıdan oluştuğu belirtildi.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Dumankaya ve Fi Yapı ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşanıyor. Her iki şirketin yarım kalan konut projelerinin tamamlanması için Alman firması ile bugün saat 16:00'da imzalar atılıyor...

Dumankaya'dan hemen teslim projelerinde tarihi fırsat!

Yarım asrı aşan tecrübesiyle gittiği her bölgeye değer katan Dumankaya İnşaat, yüzde 100’e kadar varan kazandırma oranlarına sahip hemen teslim projelerinde tarihi bir fırsata imza atıyor.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya'da kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli markaları Ramazan ayı boyunca sürecek kampanyalara imza atıyor. Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirmeyi planlıyor.

Uğur Dumankaya: Demokrasi yolunda önemli bir adım atıldı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Ritim İstanbul, Dumankaya ve Al Mazaya ortaklığıyla inşa ediliyor!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding, marka şehir İstanbul’u bir üst seviyeye taşıma ve Türkiye ekonomisine maksimum fayda sağlama ortak hedefi ile ilk imzayı atıyor.

Çayırova Dumankaya projesi satılık daire!

Dumankaya İstanbul dışındaki ilk projesi Dumankaya Çayırova dev yatırımlardan birine imza atıyor. Çayırova projesi 1 milyar TL yatırım bedeliyle Gebze'de hayata geçiyor.

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:

Dumankaya Çayırova projesi nerede?

Dumankaya Gebze'nin Çayırova mevkiinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar konutların bulunduğu Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 konut inşa edilecek.

İstanbul’da yeni bir nefes: Dumankaya Mozaik!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkânı sunuyor.

Dumankaya Mozaik'te fiyatlar 149 bin liradan başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkânı sunuyor...

Dumankaya Mozaik'te lansman fiyatları ve stok avantajları!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkânı sunuyor...

Dumankaya Holding Fiba Holding'in arsasından yüzde 38 pay aldı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, Fiba Holding'in Kartal'daki arazisinin yüzde 38.36'lık payını satın aldı. Ali Dumankaya, İstanbul'da 10"a yakın alanda kentsel dönüşüm projelerine imza atacakları söyledi.

dumankaya çatı Haberi

dumankaya çatı

172 dairenin bulunduğu yaşam merkezinde 65 ile 151 metrekare arasında 9 ayrı daire seçeneğinin bulunduğunu kaydeden yetkililer, "Blokların 3'üncü katında bahçe bulunuyor" dedi. Trend Ekstra'da yüzme havuzları, kafeterya, sauna, hamam, fitness center, çok amaçlı salon, oyun parkı ve odası, kameriye, koşu ve yürüyüş yolları ile 10 mağazalı bir alışveriş merkezi bulunuyor....