08 / 05 / 2024

dumankaya cityscape 2015

dumankaya cityscape 2015

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya’nın yeni ciro hedefi 750 milyon TL!

Gayrimenkul sektörünün cirosunu en çok artıran şirketi Dumankaya, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi iş modelleri ile 2015 yılında hedeflerine ulaşarak sektöre kattığı değerin yanında pek çok başarıya da imza attı.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası!

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yarısı geri ödeniyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje toplam 657 adet konuttan meydana geliyor.

Pana Yapı Cityscape 2015'te kentsel dönüşüm projelerini tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Murat Kurum'u gururlandıran tablo ne oldu?

Cityscape 2015'de Türk firmalarına olan talep ile geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO’nun İstanbul Üsküdar’daki 17.2 dönümlük arazisine 810 milyon liralık rekor sayılabilecek satış geliri teklifinin gelmesi, Murat Kurum'u oldukça keyiflendirdi.

dumankaya cityscape 2015 Haberi

dumankaya cityscape 2015

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape’te, fuarın en büyük stantlarından birinde yer alan Dumankaya; Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.



Dumankaya fuardaki stant alanında, Dumankaya Miks ve Dumankaya Horizon projelerinin yanı sıra 2015 yılında Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden biri olan Al Mazaya ile imzaladığı işbirliği kapsamında arsasını satın aldığı Ritim İstanbul’un da maketini sergiledi.


Fuara; Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Strateji ekiplerinin yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ve Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi...