29 / 04 / 2024

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.



Kuveyt Uluslararası Fuar alanında gerçekleştirilen fuara Türkiye'yi temsil eden inşaat sektörünün devleri arasındaki 12 firmadan birisi olarak iştirak eden Alpiş Group, yeni projelerini CİTYSCAPE KUWAIT Fuarı'nda sergiliyor. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, diğer Körfez Ülkeleri'nde olduğu gibi Kuveyt'te de Türkiye'ye karşı büyük bir ilgi olduğunu belirtirken, verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirdi. 


Yabancıya satışlar konusunda son yıllarda atağa geçen Bursa'nın daha fazla tanıtılması gerektiğine inandıklarını belirten Karaalp, Alpiş Group olarak 2015 yılından beri uluslararası gayrimenkul fuarlarını takip ederek katılımcı olmaya gayret ettiklerini söyledi. 


Bursa'nın lokasyonu, iklimi ve turistik özellikleri ile yabancıların ilgisini çeken bir şehir olduğunun altını çizen Karaalp, doğru tanıtımla Bursa'nın uluslararası gayrimenkul pazarından hak ettiği payı alacağına inandıklarını vurguladı. Geçmiş dönemlerde Nilüfer ve Balat bölgelerinde önemli projelere imza atan Alpiş Group son olarak Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 daire ve 23 dükkanın olacağı Tuana Evleri projesinin startını vermişti.


Bursa Şehir Gazetesi 


Haber Yeni Dönem Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'te düzenlenen CITYSCAPE KUVVAIT Fuarı'na katıldı. Kuveyt Uluslararası Fuar alanında gerçekleştirilen fuara Türkiye'yi temsil eden inşaat sektörünün devleri arasındaki 12 firmadan birisi olarak iştirak eden Alpiş Group, yeni projelerini CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'nda sergiliyor. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, diğer Körfez ülkelerinde olduğu gibi Kuveyt'te de Türkiye'ye karşı büyük bir ilgi olduğunu belirtirken, verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirdi. 


Yeni Dönem




Haber A Gazete'sinde şu şekilde yer aldı...


Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'na katıldı. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kara a İp, diğer Körfez Ülkeleri'nde olduğu gibi Kuveyt'te de Türkiye'ye karşı büyük bir ilgi olduğunu belirtirken, verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirdi. 


BURSA ATAĞA GEÇTİ 

Yabancıya satışlar konusunda son yıllarda atağa geçen Bursa'nın daha fazla tanıtılması gerektiğine inandıklarını belirten Karaalp, Alpiş Group olarak 2015 yılından beri uluslararası gayrimenkul fuarlarını takip ederek katılımcı olmaya gayret ettiklerini söyledi. Bursa'nın lokasyonu, iklimi ve turistik özellikleri ile yabancıların ilgisini çeken bir şehir olduğunun altını çizen Karaalp, doğru tanıtımla Bursa'nın uluslararası gayrimenkul pazarından hak ettiği payı alacağına inandıklarını vurguladı. Geçmiş dönemlerde Nilüfer ve Balat bölgelerinde önemli projelere imza atan Alpiş Group son olarak Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 daire ve 23 dükkanın olacağı Tuana Evleri projesinin startını vermişti. 



A Gazete


Geri Dön