03 / 05 / 2024

dumankaya evleri satılık

dumankaya evleri satılık

Dumankaya, yenilediği web sitesiyle projelerinin tüm üretim aşamalarını müşterilerinin bilgisine açarken, interaktif ortamda komşulara da daha proje sürerken birbirleriyle tanışma fırsatı sunuyor. Dumankaya'dan konut satın alanlar, sektöre yeni bir soluk

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık!

Konum bilgisine göre Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje metroya 1 kilometre mesafede yükseliyor. Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri satılık seçenekleri 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişiyor.

AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları!

AB Yaşam Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor. Projede toplam 147 tane daire yer alıyor. İşte AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları...

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık!

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık daire teslimleri 2015 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 3+1 ve 7+2 daire tiplerine yer veriliyor.

Köy Zekeriyaköy Evleri satılık!

Köy Zekeriyaköy Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. 1.3 milyar TL yatırımla hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Nidapark Seyrantepe Evleri satılık!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe Evleri satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık!

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Çarşı Evleri satılık daire!

Çarşı Evleri satılık daire teslimleri 2015 yılının sonunda gerçekleşecek. Yüzde 30 peşinatla ödemelerin yapılabildiği proje 10 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede daireler ve ticari birimler yer alıyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık!

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık daire alanları 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 147 daireden meydana gelen projede 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

AB Yaşam Evleri satılık!

Toplam 147 daireden meydana gelen AB Yaşam Evleri satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Göl Panorama Evleri satılık!

Göl Panorama Evleri satılık daire fiyatları 207 bin TL ile 763 bin TL arasında değişiyor. 2016 yılında teslim edilecek proje 530 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Ankara Prestij İncek Evleri satılık daire!

Ankara Prestij İncek Evleri satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İncek Prestij Evleri'nde dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar oda

dumankaya evleri satılık Haberi

dumankaya evleri satılık

1 milyon metrekareyi aşan konut üretimiyle, Türk inşaat sektörünün lokomotif kuruluşlarından Dumankaya, "müşteri memnuniyetinde zirve" hedefinde çıtayı daha da yukarı taşıdı. Bugüne kadar ürettiği her projede müşterisinden tam puan almayı başaran Dumankaya, projelerinin bütün aşamalarını internet üzerinden müşterilerinin paylaşımına açtı.

Dumankaya'dan konut satın alanlar, sektöre yeni bir soluk getirecek bu uygulama ile bir taraftan inşaat aşamalarını en ince ayrıntısına kadar takip ederken, öte yandan interaktif olarak proje müdürüne doğrudan soru yöneltebilecek. Ayrıca ev sahipleri sanal ortamda komşu olacakları kişilerle tanışma fırsatı da bulabilecek.

"Firmadan birisine değil, doğrudan proje müdürüne sor"

İnşaat sektörünün 45 yıllık temel taşlarından Dumankaya, sektörde bir yeniliğe daha imza attı. Ürettiği her projesinde birçok yeniliği müşterilerinin hizmetine sunan firma, bu kez...