07 / 05 / 2024

Dumankaya gebze yeni projesi

Dumankaya gebze yeni projesi

Dumankaya, en büyük projesini Gebze’de inşa edecek. Şenpiliç’in 142 dönümlük arazisinde 20 bin kişinin yaşayacağı dev bir şehir kuracak olan Dumankaya, milyar liralık yatırıma hazırlanıyor.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları ve proje bilgileri...

TOKİ'den Kocaeli Gebze'ye 577 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'de 577 yeni konut inşa edecek.

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

Gebze-Yeni Havalimanı-Halkalı tren hattı ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin mega projelerinden Yeni Havalimanı'nın açılmasına az süre kala Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, banliyö hatları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Gebze'ye yeni spor tesisi!

Kocaeli'deki Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Gebze'ye yeni bir tesis inşa edildi.

Gebze Kirazpınar 2. Etap'a 260 yeni konut!

TOKİ tarafından Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi 2.Etap'a 260 adet yeni konut inşa edecek.

Gebze Sultanorhon yeni imar bekliyor!

Gebze Sultanorhan Mahallesi'nde çarpık yapılaşmanın artması vatandaşları rahatsız ediyor. Bu mahallede yaşayan vatandaşlar yeni imar planının olmamasına tepki gösteriyor.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

Dumankaya gebze yeni projesi Haberi

Dumankaya gebze yeni projesi

Dumankaya, tarihinin en büyük projesini inşa etmeye hazırlanıyor. Gebze Çayırova’da Şenpiliç’e ait 142 dönümlük arazi için önceki gün anlaşma imzalayan Dumankaya, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı dev bir şehir inşa edecek. Toplam 4 bin 500 konuttan oluşacak projenin yatırım değerinin 1 milyar liraya ulaşması bekleniyor. 

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Gebze Çayırova’da, Haşim Gürdamar’ın sahibi olduğu Şenpiliç’e ait arazide hasılat paylaşımı proje gerçekleştirmek için önceki gün imza attıklarını açıkladı. 8 yıldır araziyle ilgilendiklerini kaydeden Dumankaya, “Bizi en çok cezbeden projenin boyutu oldu. Dumankaya tarihinin en büyük projesini inşa etmeye hazırlanıyoruz. Proje, Türkiye’de inşa edilen dev projelerin arasında ilk 10’a girmeye aday” diye konuştu.


Mart ayına yetişecek


 Dumankaya’nın verdiği bilgiye göre, arazinin büyüklüğü 142 dönüm. Proje kapsamında 4 bin 500 konut inşa...