27 / 04 / 2024

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.



İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayan Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray 2024 yılında Gebze ve Pendik’te iki yeni proje daha hayata geçireceklerini belirtti.

NEXONYA'DAN İKİ YENİ PROJE GELİYOR!

Nexonya'dan pendik ve Gebze'ye iki yeni konut projesi geliyor. Pendik projesinde ticari alanlar da yer alacak.  2024 yılında Gebze ve Pendik’te iki yeni proje daha hayata geçireceklerini açıklayan Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural,  yılın ilk çeyreğinde yeni projelerini lanse edeceklerini açıkladı

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik e iki yeni proje geliyor!

İŞÇİLİK VE İNŞAAT MALİYETLERİ KONUT FİYATLARINA YANSIDI!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural,  ''2023 yılının hemen başında ülkemizde yaşanan deprem felaketinin üzüntüsünü hala derinden hissediyoruz. Bu afet inşaat sektörünü pek çok farklı yönlerden etkiledi.

Pandeminin hem küresel hem de yerel bazda etkileri devam ederken, inşaat sektörü ve yan sektörlerinde hammadde fiyatlarındaki yüksek artışlar hem inşaat hem de işçilik maliyetlerine ve dolayısıyla konut fiyatlarına da yansıdı. Bu kapsamda 2023 yılı içerisinde Türkiye’de konut satışları bir önceki yıla oranla daha düşük yönde seyretti.

Ülkemizin her yıl artan bir konut ihtiyacı olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Bu talebi karşılamak, sektörümüzün büyümesi için önemli bir fırsat sunmaktadır. Konut sektörü, istikrarlı bir yatırım aracı olma özelliğini korumaktadır. Kentsel dönüşüm projeleri ürettiğimiz için kampanya sonucunda yeni inşaat projelerinden ziyade kentsel dönüşüm projelerine daha çok odaklanacağımız bir 2024 yılı geçireceğiz.

Daha fazla projeyi değerlendirme şansı bulabileceğiz ki vatandaşın başvurulara çok fazla talebi olacaktır. Sektörde yaşanan tıkanıklığın çözümü için önemli bir atılım oldu ve açıklama sorasında pazartesi günü itibariyle başvurularda bir yoğunluk olacağını düşünüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Nexonya Fergana'da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!

9 konut projesine toplam 7,5 milyar TL’lik yatırım!

Nexonya'dan 7 yeni proje!

 


Geri Dön