27 / 04 / 2024

Nexonya Fergana'da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!

Nexonya Fergana'da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!

Firma: Nexonya İnşaat

Proje: Nexonya Fergana

2023 yılında devam ettirdiği 7 projesiyle dikkat çeken Nexonya, yeni kentsel dönüşüm projesi Fergana’da yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade seçeneği sunuyor.



“Nexonya’da Yaşam Var” mottosuyla kurulan Nexonya, inşaat sektöründeki 40 senelik birikimini yansıttığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre başarılı bir 2023 yılı geçiren Nexonya, Sapanca, Şile, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Maltepe lokasyonlarında 7 aktif şantiyesiyle inşaat sektörünün öncü markaları arasında yer aldı.

Paylaşılan detaylara göre odağında kentsel dönüşüm projeleri olan  Nexonya İstanbul Maltepe Esenkent’te kentsel dönüşüm projesi Fergana’yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da desteklenmiş olan yatay mimari olarak hayata geçiriyor. 

Yine paylaşılan bilgilere göre daha önce Eğitimciler Sitesi şeklinde bilinen bölgede, “Yaşam Vadisi” mottosuyla inşaat çalışmaları başladı. Söz konusu projede 11 blokta toplam 240 konut yer alırken, bloklar yatay mimari konseptinde 10 katlı şekilde yükseliyor. Fergana projesinde 4 adet 2 oda 1 salon, 236 adet 3 oda 1 salon seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 240 adet konut bulunuyor. Söz konusu projede brüt metrekareler ise 104.73 ile 121.41 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Nexonya Fergana da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!

PRENS ADALARI MANZARASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yine paylaşılan bilgilere göre D-100 Karayolu’na yakın bir konumda bulunan Nexonya’nın Fergana projesi, Esenkent metro istasyonuna da yürüme mesafesinde bulunuyor. 

Söz konusu proje, metro ulaşımına kolaylığı dışında kentin merkezinde olmasıyla beraber, diğer toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla da ulaşım rahatlığı sunuyor. 

Ayrıca Prens Adaları ve şehir manzarasını bir arada sunan Fergana, peyzajıyla da yeşil alandan maksimum keyfin alınmasına imkan sunuyor. Kamelya, süs havuzu ve yapay şelale huzurlu bir ambiyans sunarken, ortak kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness salonu, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru ile toplantı salonu imkânları dışında Fergana’da çocuklar için ortak oyun alanları, kreş gibi sosyal imkanlar da bulunuyor. Ayrıca her konut için kapalı otopark, her blokta çift asansör, otoparktan daireye çıkış, 7/24 güvenlik, kapalı devre kamera sistemi ve her dairede görüntülü intercom sistemi de yer alıyor. 

Nexonya Fergana da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!

Hayata geçirdikleri proje ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Mega kent İstanbul’da kentsel dönüşüm projeleri sıfır konut projelerinden daha anlamlı. Fakat kentsel dönüşüm projelerini de hayata geçirirken şehrin ve bölgenin dokusuna uygun projeler geliştirmek gerekli. Fergana projesini hayata geçirirken bu iki temel kriteri de baz aldık. Yatay mimariye dikkat ederken, 3 oda 1 salon dairelerin ağırlık kazandığı bir proje ortaya çıkarmış olduk” dedi. 

2025 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Fergana’da yılbaşına özel bir kampanya da oluşturuldu. Kişiye özel ödeme planına ek, yüzde 35 peşinat ve uygun faiz koşullarıyla 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

 

Günlük kiralık evler şimdi de saatlik kiralanıyor!

İstanbul'da rezerv alanlara en fazla 5 katlı 'Bizim Mahalleler' yapılacak! Kentsel dönüşümde yeni detaylar!

Konut Edindirme Sistemi (KES) nedir, nasıl işler?


projeye sor



Geri Dön