21 / 05 / 2024

Dumankaya indirimli kampanyalar

Dumankaya indirimli kampanyalar

DUMANKAYA İnşaat, hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve indirim oranları gibi yıl sonuna özel fırsatlar sunuyor. Daire sahibi olmak isteyenlere, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor...

BİM'de Cuma indirimi! Bu cuma BİM'e ne geliyor? BİM'e Cuma günü gelecek ürünler neler? İşte BİM 10 Mayıs aktüel ürünler

BİM 10 Mayıs ile 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel indirimli kampanyaları duyurdu. BİM'de bu cuma gününden itibaren geçeerli olacak kampanyada yer alacak aktüel ürünlerin listesi belli oldu. Bu cuma BİM'e ne geliyor? 

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

THY, indirim kampanyalarını sık sık düzenleyen bir havayolu şirketidir ve yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Mayıs ayı için planlanan kampanya, bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim sunacak. Kampanyadan yararlanabilecek kişiler de açıklandı. İşte, THY'nin bu indirimli bilet kampanyasından faydalanabile

ŞOK’tan kaçırılmayacak bir fırsat! 14-20 Eylül 2022 ŞOK indirimli ürünler fiyat listesi

ŞOK market 14-20 Eylül arasında indirimli fiyatlarla satışa sunacağı ürünleri açıkladı. Eylül ayındaki kampanyalar devam ediyor. Şok marketleri de Eylül ayındaki kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Migros fiyatları düşürmeye devam ediyor! Robot süpürgede süper fiyat! 28 Ağustos 2022 indirimli fiyat listesi..

Ülkenin sevilen market zincirlerinden Migros’ta kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Migros’ta küçük ev aletleri kategorisinde yer alan elektrikli süpürgelerde indirim var. İşte 28 Ağustos 2022 indirimli fiyat listesi..

Penti’de yüzde 70 indirim! Penti kampanyalarını kaçırmayın!

Penti her kadının severek tercih ettiği iç giyim markalarından biridir. Sunduğu kampanyalar ile de tercih edilmeye devam ediliyor. İşte Penti yüzde 70 indirimli ürünleri!

En düşük konut kredisi faiz oranı uygulayan bankalar!

Kredi Pazarı bankaların konut kredisi faz oranlarını ve indirimli kampanyalarını araştırdı: En düşük konut kredisi faiz oranı sunan 4 bankayı listeledi...

Konut kampanyalarından en karlı çıkan Esenyurt oldu!

Gayrimenkul sektöründe, faizi yüzde 0.98’e indiren yüzde 20 indirimli kampanya konut satışlarında patlama yaşandı. Konut kampanyalarından en karlı çıkan ilçe ise Esenyurt oldu. 

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Faiz oranlarının düşmesi konut satışlarını yüzde 30 artırdı!

Bankaların konut faizlerini düşürmesine ek olarak konut firmaları da indirimli kampanyalar düzenledi. Konut alımına teşvik eden bu gelişmeler yatırım ve ihtiyaç amaçlı ev sahibi olmak isteyenleri konut alımına yöneltti.

2004 yılında Dumankaya Çekmeköy Evleri'nde 82.5 milyar liraya daire!

2004 yılında Dumankaya Çekmeköy Evleri'nde satışa sunulan 40 daire yüzde 18 indirimli fiyatlarla satışa sunulmuş. Sitedeki satışa sunulan daireler 82 milyar 500 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme koşulları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme koşulları kapsamında peşinat teslimde ödenebiliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit yapılan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Dumankaya indirimli kampanyalar Haberi

Dumankaya indirimli kampanyalar


DUMANKAYA İnşaat, hayata geçirdiği projelerinde müşterilerine ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve indirim oranları gibi yıl sonuna özel fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda daire sahibi olmak isteyenlere, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Yüzde 1 KDV ile satışa sunulan Dumankaya İnşaat projelerinde, banka kredili satışlarda 36 ay vade ve yüzde 0 faiz gibi fırsatlar sunuluyor. Daire sahibi olmak isteyenlere 2013 yılının son fırsatlarını sunan kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Aralık 2013 olarak belirlendi. 



Seda TABAK/ Sabah...