28 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

THY, indirim kampanyalarını sık sık düzenleyen bir havayolu şirketidir ve yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Mayıs ayı için planlanan kampanya, bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim sunacak. Kampanyadan yararlanabilecek kişiler de açıklandı. İşte, THY'nin bu indirimli bilet kampanyasından faydalanabile



Türk Hava Yolları (THY), 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşları için 19 Mayıs günü bilet alacak olan öğrencilere yüzde 50 indirim imkanı tanınacağını açıkladı.

THY'nin sosyal medya hesaplarından kampanyayla ilgili yapılan paylaşımda, "THY ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran-31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine yüzde 50 indirimli uçuyor" ifadeleri kullanıldı.

THY YÜZDE 50 İNDİRİMLİ BİLET ŞARTLARI NELER, KİMLER FAYDALANABİLİR?

THY'nin yüzde 50 indirimli bilet kampanyası, 01 Haziran 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Ekonomi Kabin uçuşlarında geçerlidir. Kampanyadan yararlanabilmek için, biletin B, M, A, H, S, O, E, Q, T veya L ücret sınıfında olması gerekir. Kampanya Anadolu Jet seferleri için de geçerlidir ve sadece www.thy.com adresinden ve mobil uygulamasından alınan biletlerde geçerlidir.

Kampanya, Türkiye'de okuyan T.C. vatandaşı öğrenciler için Miles&Smiles üyeliği ile sınırlıdır. Yabancı öğrenciler, Türkiye'de öğrenim gören T.C. vatandaşları veya yurt dışında öğrenim gören tüm öğrenciler Miles&Smiles üyesi olduktan sonra öğrenci avantajlarından faydalanabilirler. 13-25 yaş arası öğrenciler iç hat uçuşlarında avantajlardan yararlanabilirler. Kampanya 23 Haziran 2023 - 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli değildir. Vergi ve harçlar kampanya kapsamında indirimli değildir.


Geri Dön