12 / 05 / 2024

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

THY, indirim kampanyalarını sık sık düzenleyen bir havayolu şirketidir ve yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Mayıs ayı için planlanan kampanya, bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim sunacak. Kampanyadan yararlanabilecek kişiler de açıklandı. İşte, THY'nin bu indirimli bilet kampanyasından faydalanabile



Kampanyayla ilgili detaylı bilgiler, THY'nin internet sitesinden paylaşıldı. THY'nin yaptığı duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Türkiye'de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler ve yurt dışında öğrenim gören T.C. vatandaşlığı şartı bakılmaksızın tüm öğrenciler Miles&Smiles üyesi olduktan sonra Türk Hava Yolları web sitesinde bulunan 'Öğrenci Başvuru Formu'nu doldurabilir ya da satış ofislerine giderek öğrenci kaydını yaptırabilir.

Online öğrenci başvuru formu üzerinden kayıt tamamlandıktan sonra ortalama 7 iş günü içerisinde Türk Hava Yolları tarafından gerekli kontroller sağlanacak ve öğrencilik durumu onaylanan kişiler kendilerine yapılan bildirimden sonra öğrenci avantajlarından yararlanmaya hak kazanacaklardır.

Online öğrenci başvuru formunda Miles&Smiles üyelik numarası, ad, soyad, doğum tarihi bilgilerinin girilmesi ve öğrenci kimliği ya da öğrenci olduğunu gösterir tarihi geçerli bir belgenin yüklenmesi gerekmektedir.

Öğrenci kimlik belgesi (üniversite, kolej, lise, dil okulu vb), ISIC kart, öğrenci belgesi ya da transkript online başvuru formuna yüklenebilecek belgelerdir. Yüklenecek belgeler tüm dillerde olabilir, ancak belgenin Türkçe ve İngilizce dışında bir dilde olması kontrol süresinin uzamasına sebep olabilir.

İç hat uçuşlarında öğrenci avantajlarından 13-25 yaş arası öğrenciler faydalanabilmektedir.

İndirim kapsamındaki kullanım hakları devredilemez.

Öğrenci İndirimi Başvuru Formu'na yüklenen kimlik ya da belgenin orijinalinin istenmesi halinde check-in işlemi sırasında ibraz edilmesi zorunludur. Fotoğraf veya kimlik fotokopisi kimlik/belge yerine geçmeyecektir.

Yolcunun indirimden yararlanmasının uygun olmadığının tespiti halinde seyahat etmelerine izin verilmeyecektir.

Öğrencilere sunulan indirim hakkı diğer Türk Hava Yolları kampanyaları ve indirimleri ile birleştirilemez.

Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.

Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.


Geri Dön