28 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içi uçuşlarda yüzde 20 oranında indirim uygulayacak. İşte detaylar… 



Türk Hava Yolları (THY), bugün yapmış olduğu yazılı açıklama ile beraber öğretmenlere müjdeli haberi verdi. THY, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içinde yapmış olduğu uçuşlarda yüzde 20 indirim gerçekleştirecek.

Türk Hava Yolları'ndan yapılmış olan açıklamada, iç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir şekilde çalışan öğretmenlerin yararlanabileceği aktarıldı.

Seyahat dönemi ise 1 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 olarak açıklanan duyuruda, şu ifadeler kullanıldı:

"Türk Hava Yolları indirim protokolü kapsamı dahilinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı yurt içindeki resmi okul ve kurumlarda görevini gerçekleştiren öğretmenlere 1 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihleri sırasında yurt içi uçuşlarında, baz ücret üzerinden %20 indirim (vergiler hariç) uygulayacak. 1416 sayılı Kanun kapsamı dahilinde yurt dışı öğrenimine gönderilmiş olan bursiyerler ile bakmak ile yükümlü oldukları eş ve çocuklarına yurt dışı uçuşlarında, baz ücret üzerinden de %25 indirim (vergiler hariç) ve uçuşlarda biletleme yapılmış olan kişilere 40 kg’ı geçmemek kaydı ile birlikte tek parça ya daparça başına 23 kg’ı geçmemek kaydı ile beraber iki parça bagaj hakkı sunacak."

 <#resim2

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön