29 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı!

Türk Hava Yolları Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı!

Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi dünyaca ünlü spor kulüpleriyle yaptığı iş birliğiyle adından dünyada söz ettiren Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı.



Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi dünyaca ünlü spor kulüpleriyle yaptığı iş birliğiyle adından dünyada söz ettiren Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı. Sezon sonuna kadar geçerli olacak anlaşmaya göre, yaklaşık 52 bin seyirci kapasiteli De Kuip Stadı'nda gösterilmeye başlanacak reklamlar, Feyenoord'un dergisi ve dijital hesaplarında da yer alacak. THY Rotterdam Müdürü Ferhat Yerli, reklamların Feyenoord'un lig, Hollanda Kupası ve Avrupa Ligi maçlarında gösterileceğini, anlaşmanın kapsamının ilerleyen dönemlerde genişletilebileceğini kaydetti. Feyenoord'un   CEO'su Eric Gudde ise THY'nin büyük bir marka olduğunu, ilk adım olarak gördükleri bu reklam anlaşmasının daha da büyüyerek sponsorluğa dönüşmesini umduklarını dile getirdi.


THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal da THY'nin Hollanda pazarındaki yerinin oldukça iyi olduğunu belirterek, mart ayında haftada 4 gün olarak başladıkları Rotterdam-İstanbul seferlerinin yoğun talep üzerine 26 Ekim'den itibaren haftada 7 güne çıkarıldığını söyledi. Yaklaşık 400 bin Türkün yaşadığı Hollanda'da yolcularını en iyi ve konforlu imkanlarla Türkiye'ye götürme arzusunda olduklarının altını çizen Çığal, yaz döneminden itibaren daha büyük kapasiteli uçaklarla hizmet vermeyi planladıklarını bildirdi.


Türkiye Gazetesi


Geri Dön