10 / 05 / 2024

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içi uçuşlarda yüzde 20 oranında indirim uygulayacak. İşte detaylar… 



Tüm bunların haricinde THY geçtiğimiz günlerde iç hat uçuşlarda beraber seyahat edecek üç kişi ya da üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli olacak yüzde 20 indirim olanağı sunduğunu açıklamıştı.

Kampanya ile ilgili şirketten yapılmış olan yazılı açıklamada, “Miles&Smiles üyesi yolcular 11 Nisan 2023’e kadar biletlerini alıp, 1 Kasım 2022 - 13 Nisan 2023 tarihleri sırasında da indirimli yurt içi seyahatini ailece yapabilecek.

Açıklanan kampanya yalnız Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferlerinde geçerli olup Anadolujet seferleri ve aynı zamanda Kıbrıs uçuşları kapsam dışındadır” ifadeleri kullanıldı.

 Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

Gençlerin telefonu OPPO A96 tekno marketlerde! 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye, konut sektöründeki yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön