05 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat çalışanları

Dumankaya İnşaat çalışanları

Dumankaya İnşaat çalışanları, Anneler Günü kapsamında hayata geçirilmesi planlanan “Annemin Lezzetleri” kitabı için anneleri ile mutfağa girdi, en özel anne tariflerini yaptı.

Müteahhitlik şirketleri ve inşaat çalışanları için skorlama sistemi geliyor!

Müteahhitlik şirketleri, taşeron firmalar ve inşaat sektörü çalışanlarına yönelik skorlama yapacak bir sistem kurulması için çalışmalar yapıyor.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel villa!

Bonkörlüğüyle bilinen ikoncan Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlığında... İkoncan, Yalıkavak’ta 20 milyon liraya iki villa alacak ve villalardan birini personeline tahsis edecek...

Yapı denetim sistemi firmaları ve çalışanları rahatlatacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, yapı denetim sistemi düzenlemesi ile firmaların ve çalışanların rahatlayacak. Sistemde tüm yanlışların önüne geçileceğini söyledi.

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

New York'ta inşaat çalışanları 'Ben de varım' dedi!

New York'ta inşaat çalışanları 'Ben de varım' dedi. Eylem yapan inşaat çalışanlar slogan atarak dövizler taşıdı...

New York'ta inşaat çalışanları protestosu!

New York'ta inşaat çalışanları daha güvenli ve iyi çalışma şartları talebiyle "Count Me In" (Ben de Varım) sloganıyla gösteri düzenledi...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Bolatlar İnşaat çalışanlarıyla buluştu!

Isparta'da faaliyet gösteren Bolatlar İnşaat, çalışanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek davetine, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve işadamları da katıldı.

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Başakşehir'de dev inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Başakşehir'de dev bir inşaat projesinin istinat duvarı çöktü. İnşaat çalışanlarının kıl payı faciadan kurtulduğu olay, kameralara saniye saniye yansıdı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat çalışanları Haberi

Dumankaya İnşaat çalışanları

Dumankaya İnşaat tüm dünyada anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla Mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan Anneler Günü’nde farklı bir organizasyona imza attı. Müdür pozisyonundan, direktöre kadar pek çok Dumankaya çalışanı çocuklarıyla veya anneleri ile mutfağa girdi ve en özel anne tariflerini yaptı.


Birbirinden leziz yemeklerin çıktığı tarifler unutulmaz bir anı olarak kitaplaştırılarak tüm Dumankaya çalışanlarına hediye edildi. Pırasalı kişten çiğ böreğe; ekmek kadayıfından pideli köfteye kadar pek çok tarifin yer aldığı kitap “Annemin Lezzetleri” adını taşıyor.


Anneler günü ile ilgili olarak konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Dumankaya Pirinççi, “Dumankaya organizasyonu olarak, annemizin elinden ve belki de unutulmaya yüz tutmuş tarifleri çalışanlarımız ile derleyelim istedik. Dumankaya olarak kocaman bir aileyiz ve burada ortaya çıkan her tarif bizim zenginliğimizi de gösteriyor. Kurumsal...