28 / 04 / 2024

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel villa!

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel villa!

Bonkörlüğüyle bilinen ikoncan Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlığında... İkoncan, Yalıkavak’ta 20 milyon liraya iki villa alacak ve villalardan birini personeline tahsis edecek...



Her yaz işadamı eşi Ozan Baran'la ABD'den Türkiye'ye gelip para saçan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, bu sene milyonluk yatırıma imza atacak. 

Süreyya Yalçın geçtiğimiz yıllarda Bodrum'da sezonluk villa kiralıyordu. Bu yaz ise kesenin ağzını sonuna kadar açtı. 

Takvim'de yer alan habere göre; eşiyle geçen yıldan beri Miami'de satın aldığı dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın 4 milyon dolarlık (yaklaşık 21 milyon lira) malikanesinde yaşayan Yalçın, iddiaya göre Bodrum'da da ev arayışına girdi. Bodrum'daki emlakçıları alarma geçiren ikoncanın, Yalıkavak'tan iki adet villa satın almak için düğmeye bastığı öğrenildi.

Süreyya Yalçın dan çalışanlarına özel villa!

20 MİLYON TL AYIRDI

İkoncanın her iki villa için toplam 20 milyon liralık bütçe ayırdığı iddia edildi ve çalışanlarına ise çok özel bir sürprizi var. Cömertliğiyle bilinen Yalçın, Ege manzaralı lüks villalardan birinde eşi Baran'la oturacak; diğerini ise yardımcılarına tahsis edecek. Hem kendisi ile eşinin hem de çalışanlarının rahatı için her ayrıntıyı düşünen ikoncanın, Bodrum'daki milyonluk yatırım atağı "Böyle patroniçe herkesin başına" yorumu yaptırdı.

Süreyya Yalçın dan çalışanlarına özel villa!

Giyim kuşama servet harcayan ikoncan, geçen yıl da Swarovski taşlarla süslü deniz kıyafetiyle Bodrum'da olay olmuştu.

Süreyya Yalçın dan çalışanlarına özel villa!


Geri Dön