27 / 04 / 2024

dumankaya inşaat d planı

dumankaya inşaat d planı

24 Şubat 2015, İstanbul Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat’ın, '' D Planı ” seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor.

Dumankaya İnşaat herkesin ev sahibi olması için D planını devreye aldı!

Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik hayata geçirdiği “D Planı” seçeneklerini özel bir kampanya ile konut sahibi olmak isteyen tüketicilerin hizmetine sunuyor.

Dumankaya'dan kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Hi-Fit ve Dumankaya Sancaktepe Mozaik projelerinde geçerli olan Dumankaya D planı kampanyası devam ediyor. İşte Dumankaya'dan kira ve aidat garantisi.

Dumankaya İnşaat D Planı güvence paketi neler?

Dumankaya İnşaat, rekabetin arttığı sektörde bir adım öne geçmek için D Planını devreye soktu. Planda geri iade, mevduat faizi ve ödeme zorluğunda krediye destek gibi farklı seçenekler yer alıyor.

Dumankaya ve DAP'tan alternatifli yatırımlar!

Dumankaya Bahçeşehir HI-FIT. Sancaktepe Mozaik ve Maltepe Ritim İstanbul projelerindeki yaklaşık bin daireyi kapsayan "D Planı" uygulamasını hayata geçiriyor. DAP Yapı'da ise, akıllı yatırım fırsatları devam ediyor...

Dumankaya D Planı ile beğenilmeyen ev iade ediliyor!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, sektörde garanti verilerek ilk kez uygulanan D Planfnın bir kampanya olmadığını belirterek herkesin ev sahibi olması için modeller geliştirdiklerini söyledi..

Dumankaya D Planı ile eski ev peşinat sayılıyor!

Dumankaya İnşaat, yeni finansman yöntemini devreye aldı. Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak 'D Planı', 'eski evini getir yenisini götür' prensibine dayanıyor. Sistemde eski ev peşinata sayılıyor..

Dumankaya D planı: Kira garantisi!

Dumankaya D planı kapsamında " kira garantisi " imkanı sunuluyor. 3 projede geçerli olan kampanya kapsamında ayrıca iade garantisi, eskisini getir yenisini götür ve ev güncelleme gibi fırsatlar da sunuluyor.

Dumankaya İnşaat D planı seçenekleri neler?

Dumankaya İnşaat, konut sahibi olacaklara yönelik hayata geçirdiği " D Planı " seçeneklerini tanıttı. D Planı, Dumankaya'nın Rtim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya'dan D Planı ile 1 yıllık kira garantisi!

Yeni nesil evler üreterek adını duyuran Dumankaya İnşaat, bu kez yeni ödeme seçenekleriyle dikkati çekiyor. 'D planı' adı verilen sistem, iade, kira ve geri ödeme garantileri gibi yenilikler içeriyor.

Dumankaya İnşaat D Planı'nı tanıttı!

Toplantıda Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Togan Yazıcıoğlu ev almayı planlayan tüketiciler için en kapsamlı içeriklere sahip "D Planı" seçenekleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Dumankaya İnşaat'tan D Planı satış stratejisi!

Dumankaya İnşaat, ‘D Planı’ adını verdiği satış stratejisini uygulamaya koydu. Firma, konut alımını takip eden süreçte kira getirisi, aidat, kredi geri ödemesi gibi sorunlara karşı paketler hazırlıyor...

Dumankaya'da mutlaka bir D planı vardır!

Dumankaya İnşaat D planı uygulamasını "Dumankaya'da mutlaka bir D planı vardır" sloganıyla tanıtıyor. D planı uygulaması 8 Aralık Pazartesi günü detaylı bir şekilde açıklanacak.

Dumankaya, D Planı seçeneklerini tanıttı!

Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik gerçekleştirdiği ''D Planı'' seçeneklerini tanıttı. 8 Aralık Pazartesi günü düzenlenen basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, proje hakkında bilgiler verdi.

Dumankaya İnşaat D planı!

Dumankaya İnşaat D planı uygulaması tanıtıldı. D planı kapsamında olan projeler Dumankaya Ritim İstanbul ve Dumankaya Hi-Fit. D planı, hem finansal hem de yaşam kaliteyi artıracak şekilde tasarlandı.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

İnşaat dünyada risk faktörü en yüksek sektörlerden biri!

3. Köprü’nün ilk kadın saha mühendisi olan kızı Ece Aktan inşaat sektörünü anlattı. Aktan, "Dünyada risk faktörü en yüksek sektörlerden biri " dedi.

dumankaya inşaat d planı Haberi

dumankaya inşaat d planı

 “Kiracı Garantisi”, “Aidat Garantisi”, “iade garantisi”, “ev güncelleme”, “kredi ödeme yardımı”, “ilave teknik destek”, “mülk yönetimi”  ürünlerinin değişik kombinasyonlarla bir araya getirilerek oluşturulan ve Platinum, Gold ve Silver olarak adlandırılan D Planı Paketleri  Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor.


D Planı İle İyi Bir Hayat

Avrupa Yakası’nın en önemli yerleşim bölgelerinden Bahçeşehir’de sağlıklı yaşam uygulamaları ve teknolojinin bir arada hayata geçirildiği “hi-Fit”,  sağlıklı, zinde ve fit olmak adına sunduğu sıra dışı konsepti ve site içi aktiviteleriyle rezidanstan öte insanın kendisini her an daha iyi hissedeceği ve sağlıklı yaşama dair deneyimlerini teknoloji ile zenginleştirebileceği bir yaşam alanı sunuyor. 


hi-Fit projesi ile daha zinde ve sağlıklı yaşam gibi modern hayatın olmazsa olmazlarını bir araya getiren Dumankaya İnşaat,...