29 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat'tan D Planı satış stratejisi!

Dumankaya İnşaat'tan D Planı satış stratejisi!

Dumankaya İnşaat, ‘D Planı’ adını verdiği satış stratejisini uygulamaya koydu. Firma, konut alımını takip eden süreçte kira getirisi, aidat, kredi geri ödemesi gibi sorunlara karşı paketler hazırlıyor...



Dumankaya İnşaat, ‘D Planı’ adını verdiği satış stratejisini uygulamaya koydu. Konut alımını takip eden süreçte kira getirisi, aidat, kredi geri ödemesi gibi sorunlara karşı paketler hazırlayan Dumankaya İnşaat, yılbaşına kadar ücretsiz sunacağı bu hizmetleri, daha sonra ihtiyaca göre paketler halinde ‘ek garanti’ olarak satacak.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Dumankaya D Planı, bizim müşterilerimizi tanıma çabamızın ve takım çalışmamızın sonucu ortaya çıktı. Yıllardır sağladığımız olanakları şimdi daha anlaşılır ve programlı olarak hayata geçiriyoruz” dedi.

“Sektörde artan rekabetin sonucu olarak ödeme koşulları ve satış kampanyaları yanyana gelince kafa karışıklığına neden oluyor” diyen Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ise, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bu fırsatları bir bütün haline getirdik. Soru ve sorunlarınızla ev almayı ötelemeyin, gelin bunları çözelim” diye konuştu.  



D Planı avantajları

Dumankaya’nın Rtim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak D Planı’nında şu unsurlar yer alacak:


Eskisini getir, yenisini götür: Ev değiştirme isteği olan tüketicilere yönelik hazırlanan planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor, tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyor.

n Kira garantisi: Daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor.


İade garantisi: Daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriliyor.


Ev güncelleme: Tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkânına sahip olacak.”  


Geri Dön