02 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat'tan Kadınlar Günü'ne özel hediyeler!

Dumankaya İnşaat'tan Kadınlar Günü'ne özel hediyeler!

Dumankaya İnşaat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel anlamlı bir hediye veriyor. 8 Mart'ta Dumankaya satış ofislerini ziyaret eden tüm kadınlar, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın hediyelerine sahip olacaklar...



Dumankaya İnşaat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel anlamlı bir hediye veriyor. 8 Mart'ta Dumankaya satış ofislerini ziyaret eden tüm kadınlar, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın hediyelerine sahip olacaklar.


Dumankaya İnşaat, 8 Mart Dünya olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kadınlar Günü'nde satış ofislerini kadınlarımızın siyasi, sosyal, ekonomik ziyaret edecek tüm kadın misafirlerine ve kültürel hayata katkıları ve ve kadın çalışanlarına bugüne özel onların başarılarını kutlamak için olarak Kadm Emeğini Değerlendirme bir vesile olarak görüyoruz." Vakfı (KEDV) tarafından hazırlanan hediyeleri sunuyor. KEDV'in desteğimiz Sürecek kadınların ekonomik olarak Ayla Dumankaya ayrıca, "Sadece bu güçlenmeleri ve düzenli gelir elde günde değil, her zaman kadınların etmeleri amacıyla yürüttüğü ekonomik ve sosyal yönden güçlenmesi çalışmalar destek vermekten ve için fırsatlar sunmayı hedefliyor, daha "Kadın Dostu Şirketler" listesinde iyi bir geleceğin kadınların katkısı bulunmaktan mutlu olduklarım belirten olmaksızın kurulamayacağına Dumankaya İnşaat YK Üyesi Ayla inanıyoruz. Kadınlarımızın Dumankaya Pirinççi konu ile ilgili her zaman yanında olmaya devam şunları söyledi: "Dumankaya İnşaat edeceğiz" diye konuştu.


Posta Gazetesi  


Geri Dön