07 / 07 / 2024

Ayla Dumankaya kimdir

Ayla Dumankaya kimdir

Dumankaya İnşaat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel anlamlı bir hediye veriyor. 8 Mart'ta Dumankaya satış ofislerini ziyaret eden tüm kadınlar, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın hediyelerine sahip olacaklar...

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Ayla Ayyıldız Potur kimdir?

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Doçent Doktor olarak görev yapmakta olan Mimar Ayla Ayyıldız Potur kimdir? Ayla Ayyıldız Potur hangi işlerde görev aldı? İşte Ayla Ayyıldız Potur..

Dumankaya'dan açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın Onursal Başkanı Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya gözlatına alındı. İşte Dumankaya İnşaat'ın basın açıklaması.

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Konutların yüzde 40'ını yabancı yatırımcılar alıyor!

Yabancı yatırımcıya konut satışı inşaat sektöründe önemli bir yer tutuyor. Türkiye'de satılan konutların yüzde 40'ını yabancı yatırımcı alıyor. Ayla Dumankaya Pirinççi, dolardaki artış nedeniyle yatırımın gayrimenkule yapıldığına dikkat çekti.

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tatsuya Yamamoto kimdir?

Mimar Tatsuya Yamamoto, Mimar Gökhan Aktan Altuğ ile TAGO Mimarlık'ı kuran, 2010'da vefat eden Japon mimardır. Dumankaya'nın Vizyon, İkon, Cadde ve Adres Lobi gibi projeleriyle birlikte bir çok önemli projeye imza atmıştır. Peki Tatsuya Yamamoto kimdir?

Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Mimar Gökhan Aktan Altuğ, 2010 yılında vefat eden Japon mimar Tatsuyo Yamomoto ile TAGO Mimarlık’ı kuran mimardır. Dumankaya İkon, Dumankaya Miks, Bomonty Rixos, Mai Residence, Kartal Kule, Hilpark ve Incity'nin de mimarı Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Ömer Çamoğlu kimdir?

Mimar Ömer Çamoğlu, 1978’de kurduğu Çamoğlu Mimarlık firması ile Ağaoğlu Bakırköy 46, Dumankaya Trend - Kurtköy, Capital Hill - Kemerburgaz ve Aşçıoğlu Selenium Panorama gibi markalı projeleri tasarlamıştır. Peki Ömer Çamoğlu kimdir? İşte cevabı...

Dumankaya Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya Teknoloji Anonim Şirketi, Ayla Dumankaya Pirinççi, Barış Değer Dumankaya, Halit Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya ve Uğur Dumankaya tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu

Ayla Dumankaya kimdir Haberi

Ayla Dumankaya kimdir

Dumankaya İnşaat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel anlamlı bir hediye veriyor. 8 Mart'ta Dumankaya satış ofislerini ziyaret eden tüm kadınlar, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın hediyelerine sahip olacaklar.


Dumankaya İnşaat, 8 Mart Dünya olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kadınlar Günü'nde satış ofislerini kadınlarımızın siyasi, sosyal, ekonomik ziyaret edecek tüm kadın misafirlerine ve kültürel hayata katkıları ve ve kadın çalışanlarına bugüne özel onların başarılarını kutlamak için olarak Kadm Emeğini Değerlendirme bir vesile olarak görüyoruz." Vakfı (KEDV) tarafından hazırlanan hediyeleri sunuyor. KEDV'in desteğimiz Sürecek kadınların ekonomik olarak Ayla Dumankaya ayrıca, "Sadece bu güçlenmeleri ve düzenli gelir elde günde değil, her zaman kadınların etmeleri amacıyla yürüttüğü ekonomik ve sosyal yönden güçlenmesi çalışmalar destek vermekten ve için fırsatlar sunmayı hedefliyor, daha "Kadın Dostu...