27 / 04 / 2024

Ömer Çamoğlu kimdir?

Ömer Çamoğlu kimdir?

Mimar Ömer Çamoğlu, 1978’de kurduğu Çamoğlu Mimarlık firması ile Ağaoğlu Bakırköy 46, Dumankaya Trend - Kurtköy, Capital Hill - Kemerburgaz ve Aşçıoğlu Selenium Panorama gibi markalı projeleri tasarlamıştır. Peki Ömer Çamoğlu kimdir? İşte cevabı...



Ömer Çamoğlu kimdir?


İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü' nden mezun olmuştur. Öğrencilik yıllarında başlayan çalışma hayatına çeşitli mimarlık atölyelerinde devam eden mimar, kısa süreli yurt dışı eğitiminden sonra 1978 yılında kurduğu Çamoğlu Mimarlık ofisiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Otuz yılı aşkın bu yoğun süreç aynı çatı altında devam etmektedir.


Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli ölçeklerde;


Villa,apartman,rezidans,toplu konut v.b.yaşam kompleksleri; otel,tatil köyleri,eğlence-turizm tesisleri; tematik parklar (Aquapark v.b.); hastane,ofis,AVM projeleri; karma fonksiyonlu(Konut,ofis,otel,ticaret v.d.); golf resort kompleksleri ile spor tesisleri, eğitim ve kültür tesisleri gibi değişik yapıların konsept tasarımlarından başlayarak uygulama-detay projelerinin komple projelendirilmesi,uygulama danışmanlık hizmetleri Çamoğlu Mimarlık şirketinin kuruluşundan itibaren faaliyetlerini oluşturmuştur.



Ömer Çamoğlu ve Çamoğlu Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Cenap Şahabettin Sok. No:85  34718 Koşuyolu - İstanbul - Türkiye

Telefon: 0216 3267608-09 pbx

Faks: 0216 3269548

E-posta: [email protected]

Web Adresi: www.camoglu.com.tr


Geri Dön