28 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers satış fiyatları!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers satış fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers satış fiyatları ön satışa özel olarak 99 bin 750 liradan başlayarak değişiyor. Athletic-O Towers projesinde teslimler Kasım 2016 yılında yapılıyor...




Dumankaya İnşaat'ın projesi Modern Vadi Evleri'nin üçüncü etabı olan  Athletic-O Towers  projesinde indirimli fiyatlarla ön satışlar devam ediyor.  Dumankaya İnşaat  Athletic-O Towers satış fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Athletic-O Towers projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Dumankaya Athletic-O Towers projesi 2 kule olarak tasarlandı. 28 katlı kulenin satışa sunulduğu Athletic-O Towers projesinin diğer kulesi 32 katlı olarak yükseliyor.


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers satış ofisi ile 0212 672 88 98 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Dumankaya Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi 630 adet daireden meydana geliyor.



Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers satış fiyatları!


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers satış fiyatları 131 bin lira olan stüdyo daire için ön satışa özel olarak 99 bin 750 liraya iniyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi 2016 yılının Kasım ayında teslim ediliyor.


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler tasarlandı. Athletic-O Towers'ta yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center gibi sosyal olanaklar mevcut.



Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers nerede?

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe



Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön