28 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers fiyat listesi!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers fiyat listesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers fiyat listesi 131 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Athletic-O Towers projesinde ilk 100 konut için lansmana kadar uygun fiyatlarla satışlar devam ediyor...




Dumankaya İnşaat yeni projesi Athletic-O Towers'ı satışa çıkardı.  Athletic-O Towers  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükselen Modern Vadi ve Modern Collection'dan sonra üçüncü etap olarak yükseliyor.


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 131 bin liradan başlayarak değişiyor. 2 kule olarak yükselen Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi 630 adet daireden meydana geliyor. 


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers projesinde kuelelerden 28 katlı olanı yalnızca satışa sunuldu.  Dumankaya İnşaat  Athletic-O Towers projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Athletic-O Towers Bahçeşehir satış ofisi ile 0212 672 88 98 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirisiniz. Bahçeşehir Athletic-O Towers teslim tarihi 2016 yılının Kasım ayı olarak belirtiliyor.



Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers fiyat listesi!


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers fiyat listesi dahilinde stüdyo konut tipleri 131 bin liradan, 1+1 konut tipleri 208 bin liradan, 2+1 konut tipleri 281 bin liradan başlayarak değişiyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Dumankaya Athletic-O Towers projesinde yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Hafriyat çalışmalarının sürdüğü Athletic-O Towers Bahçeşehir projesi 630 adet daireden meydana geliyor. Dumankaya Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde kulelerin kat yüksekliği 28 ve 32 olarak belirtildi.


Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön