28 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ulaşım!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ulaşım!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde dairelerin fiyatları 131 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




Modern Vadi projesinin üçüncü etabı Athletic-O Towers,  Dumankaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya İnşaat  Athletic-O Towers  ulaşım ve adres bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers projesi 2 kule olarak inşa ediliyor. 630 adet konuttan meydana gelen Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde kuleler 28 ve 32 katlı olarak tasarlandı. 


Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Dumankaya İnşaat, Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde teslimleri Kasım 2016 yılında yapıyor.


Dumankaya Athletic-O Towers satış ofisi ile 0212 672 88 98 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Bahçeşehir Athletic-O Towers projesinde daire fiyatları 131 bin liradan başlayarak değişiyor.


Dumankaya Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde yürüyüş yolları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar mevcut.


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ulaşım!

Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers adres : Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe



Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ulaşım!


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers ulaşım!


Dumankaya İnşaat Athletic-O Towers iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön