27 / 04 / 2024

dumankaya inşaat kampanyaları

dumankaya inşaat kampanyaları

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya İnşaat 3 projesinde ödeme kampanyası başlattı!

Dumankaya İnşaat, Ağustos ayı boyunca Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere ödeme kampanyası başlattı. Kampanyada sıfır peşinat ve faizsiz 40 aya varan sabit taksit imkanının bulunuyor.

Dumankaya İnşaat 3 farklı projesinde kampanya başlattı!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 40 ay vadeye dosya masrafı alınmıyor.

Dumankaya İnşaat'tan ramazana özel indirim fırsatı!

Kampanya kapsamında, Dumankaya Mozaik’te 1.825 TL’den, Ritim İstanbul’da 2.600 TL’den, hi-Fit’te ise 1.758 TL’den başlayan taksit seçenekleri veya sıfır peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Dumankaya İnşaat'tan ramazana özel taksitlerle konut!

Kazandıran projeleriyle binlerce mutlu aileyi hayalindeki eve kavuşturan Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdi.

Dumankaya İnşaat'tan eski evini getir yenisini al dönemi!

Dumankaya İnşaat, yeni finansman yöntemini devreye aldı. Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak ‘D Planı’, ‘eski evini getir yenisini götür’ prensibine dayanıyor. Sistemde eski ev peşinata sayılıyor.

Dumankaya İnşaat'tan bayram fırsatları!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, farklı projelerinde sunduğu kampanyalar ile konut sahibi olmak isteyenlere bayram önü kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.Dumankaya Mozaik, ve Dumankaya Horizon projelerinde bayram indirimi..

Dumankaya Hi-Fit'te 3 yıl kira garantisi!

Toplam 630 adet konuttan meydana gelen Dumankaya Hi Fit Bahçeşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Dumankaya projelerinde ev alma kampanyası!

Dumankaya İnşaat, döviz kurundan kaynaklı maliyet artışının henüz projelere yansımadığı ve düşük faiz oranlarının yükselme eğilimi göstermeye başladığı dönemde,projelerinde uyguladığı kampanyalar ile daire sahibi olmak isteyenlere ödeme avantajı sunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan sıfır faiz kampanyası!

' Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak ' misyonuyla çalışan, birbiri ardına projeler geliştirmeye devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul'da hayata geçirdiği 3 projesinde kampanya başlattı...

Dumankaya'dan ev almanın tam zamanı!

Dumankaya İnşaat, henüz projelere yansımadığı düşük faiz oranlarının yükselme eğilimi göstermeye başladığı dönemde, satışta olan projelerinde uyguladığı kampanyalar ile daire sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklı ödeme avantajları sunuyor...

Dumankaya projelerinde 60 ay sıfır faiz avantajı için son 5 gün!

Dumankaya İnşaat projelerinde geçerli olan 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme kampanyası için son gün 30 Haziran 2014 olarak belirlendi. Sıfır faiz avantajından yararlanmak isteyenler 30 Haziran'a kadar satış ofisleri ile iletişime geçebilir...

Ritim İstanbul 'da vade farksız 36 taksit!

Barış Dumankaya projenin gördüğü ilgiyi şöyle anlattı: Şu anda stoklarda yüzde 1 KDV ile satılan konutlar mevcut. Stoklar bittikten sonra yeni başlanan projelerle birlikte KDV yüzde 18'e çıkacak. Bu avantaj sadece stoklarla sınırlı"

Dumankaya İnşaat arabanızı peşinata sayıyor!

İnşaat sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat, “Araban Peşinatın” adı altında düzenlediği yeni satış kampanyası ile müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

dumankaya inşaat kampanyaları Haberi

dumankaya inşaat kampanyaları

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, yaptığı açıklamada "Kampanyamız uygun taksit seçenekleriyle kira öder gibi ev sahibi olma imkanı veriyor" değerlendirmesinde...