02 / 05 / 2024

Ritim İstanbul 'da vade farksız 36 taksit!

Ritim İstanbul 'da vade farksız 36 taksit!

Barış Dumankaya projenin gördüğü ilgiyi şöyle anlattı: Şu anda stoklarda yüzde 1 KDV ile satılan konutlar mevcut. Stoklar bittikten sonra yeni başlanan projelerle birlikte KDV yüzde 18'e çıkacak. Bu avantaj sadece stoklarla sınırlı"




Dumankaya İnşaat 'ın projelerinde yüzde 12 indirimle daire sahibi olma imkânı sunduğu kampanyası yoğun ilgi gördü. Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya projenin gördüğü ilgiyi şöyle anlattı: Şu anda stoklarda yüzde 1 KDV ile satılan konutlar mevcut. Stoklar bittikten sonra yeni başlanan projelerle birlikte KDV yüzde 18'e çıkacak. Bu avantaj sadece stoklarla sınırlı. Yüzde 1 KDV avantajlı projeler üzerine bir de yüzde 12 gibi bir indirim alıcıların ilgisini çekti. Kampanyamız yoğun bir ilgi gördü. Kampanyanın son tarihi ise 31 Aralık.


RİTİM İSTANBUL YÜKSELİYOR 

Ritim İstanbul projesinin yıl sonuna özel 176.880 TL'den başlayan ödeme fiyatları, 36 ay vade ve %0 faiz kampanyası ile satışta olduğunu söyleyen Dumaııkaya, Modern Collection projesinde ise fiyatların 150 bin 480 TL'den başladığını ifade etti. 


Akşam


Geri Dön