27 / 04 / 2024

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.



Paye Sakarya projesi Haldız İnşaat ve Halk GYO  imzasıyla hayata geçiriliyor. Harikalar Kampanyası'nın başladığı Paye Sakarya'da 426 konut ve 34 cadde mağazası yer alıyor. 

Paye Sakarya projesinde 144 adet 2 oda 1 salon, 204 adet 3 oda 1 salon, 78 adet 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Harikalar Kampanyası isimli yeni bir kampanyanın başladığı Paye Sakarya projesi 60 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 

Yansıma havuzu ve peyzaj alanlarının yer aldığı Paye Sakarya'da sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 ay taksit yapılıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

2025 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Paye Sakarya projesinde sosyal donatı alanlarına da yer veirliyor. 

Projede 2+1 konutlar için 1 araçlık, 3+1 konutlar için 1 araçlık, 4+1 konutlar için 2 araçlık tahsisli otopark alanı planlandı.

Yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness salonu, çocuk oyun parkları, açık kapalı otopark, açık kapalı havuz,  hamam, saunanın yer aldığı Paye Sakarya, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. 

HALK GYO PAYE SAKARYA NEREDE? 

Paye Sakarya; Kuzey Marmara Otoyolu'na 7 dakika, Gar Meydanı'na 7 dakika, Adapazarı Merkez'e 8 dakika, Sakarya Nehri'ne 6 dakika, Beyhekim Hastanesi'ne 4 dakika, Adapazarı Kültür Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Web: https://payesakarya.com/

Telefon: 444 4 539

 

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

İnşaat sektöründe yeni dönem! Kadınlar inşaat ustası oluyor!


Geri Dön