24 / 07 / 2024

Dumankaya Pendik konutları

Dumankaya Pendik konutları

2004 yılında Dumankaya İnşaat'ın Pendik'te inşa ettiği Yenişehir Evleri'nde ve Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler 57 milyar liradan (403 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Pendik 450 konutlar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere Mahallesi, 450 Konutlar ve Çevresi Muhtelif parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi!

Pendik Satya Yayalar Konutları fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Satya Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Pendik'te yükseliyor...

Marin Pendik Konutları fiyatlar!

Marin Pendik Konutları fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesi "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla tanıtılıyor...

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Winlife Pendik Konutları iletişim!

Winlife Evleri İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Hakyapı İnşaat imzası taşıyan proje 12 katlı tek blok olarak yükselecek...

Ondörtüç Pendik'te peşinde 10 indirim!

Ondörtüç Pendik, konutlarını 120 aya kadar vadelendiriyor. Üstelik banka kredisi ve peşin satışlarda artı olarak yüzde 10 daha iskonto yapılıyor..

Ondörtüç Pendik Konutları'nda 120 aya kadar vade imkanı!

Gayrimenkul sektörünün güçlü aktörlerinden İnsay Yapı, Pendik’te inşa ettiği Ondörtüç Pendik ile herkese ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. Projede banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor..

Dumankaya Mozaik Konutları ödeme planı şartları!

Dumankaya Mozaik Konutları ödeme planı kampanyasıyla taksit ve peşinat ödemeler 2017'de başlıyor. 799 konutluk Dumankaya Mozaik projesinde bu yıl ödeme yapmadan, ev sahibi olunuyor...

Dumankaya Pendik konutları Haberi

Dumankaya Pendik konutları



Düşünün taşının!


35 milyara varan büyük indirimlerle ev sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.


Yenişehir Evleri


Pendik'te Dumankaya'nın 40 yıllık tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş Yenişehir ve Kelebek Vadisi Evleri'nde son seçkin daireler sahiplerini bekliyor. Tamamlanmış, oturumun başladığı daireler 1. sınıf malzeme ve işçilik kalitesine sahip. Yüzme havuzlarından spor sahalarına, fitness centerdan çocuk bahçelerine, alışveriş birimlerinden 24 saat özel güvenliğe kadar her sosyal imkanın sunulduğu yerleşim merkezlerimizi mutlaka görün. Bütçenize en uygun ödeme koşullarıyla düşlediğiniz daireye sahip olun, isterseniz hemen taşının.