02 / 05 / 2024

dumankaya sabit taksit

dumankaya sabit taksit

Gayrimenkul sektöründe müşteri beklentilerine odaklı çalışmaları ile öne çıkan Dumankaya İnşaat, Ağustos ayında müşterilerine cazip bir teklif sunuyor.

Zeray Grande Anatolia 60 ay sabit taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksit fırsatı sunuluyor. Peki Zeray Grande Anatolia nerede? Konut fiyatları ne kadar? 

TOKİ mağdurlarından yeni eylem: 'Sabit taksit olan hakkımızı geri istiyoruz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan ev alarak mağdur olan vatandaşlar AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. 

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

HSBC, kredi çekmek isteyenler için büyük kampanyasını duyurdu. Şimdi HSBC’den kredi çekmek isteyenlere özel faiz oranları ve sabit taksit imkanı sunuluyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

Antalya OSB'de sabit kur uygulamasına geçildi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti, sanayicilere ekonomik açıdan büyük destek sağlayacak bir adım attı. OSB katılımcılarının arsa taksit ve borç ödemeleri sabit kur üzerinden yapılacak.

Alemdar İnşaat'tan yeni kampanya!

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Dap İzmir'de 2 bin 300 TL sabit taksit fırsatı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilen Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı 13 Mayıs'a kadar devam ediyor. Projede, 2 bin 300 TL sabit taksit avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir'de 2 bin 780 TL sabit taksit fırsatı!

Dap İzmir'de 2 bin 7810 TL sabit taksit fırsatı sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairenin yer aldığı proje 707 daireden meydana geliyor. 

TOKİ 1.599 şehit ailesini ev sahibi yaptı!

Şehit yakınları ve terör malulleri, faizsiz konut kredisine yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 20 yıl sabit taksit imkânı ile konut sahibi olan şehit yakını ve terör malulü sayısının bin 599 olduğunu bildirdi.

Sur Yapı'dan ev alacaklara 120 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın konumdaki İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinden ev alacaklara çeşitli fırsatlar sunacağını açıkladı. Söz konusu projelerde 0,70 faiz 120 ay sabit taksit veya 0,42 faiz 60 ay taksit kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenleri hayaline kavuşturacak.

Torunlar 5. Levent Alibeyköy'de 60 ay sabit taksit!

5.Levent GYODER kampanyası kapsamında 60 ay boyunca sabit taksitte 0,42 vade oranı, 120 ay boyunca sabit taksitte 0,70 vade oranı sunuluyor.

dumankaya sabit taksit Haberi

dumankaya sabit taksit

Gayrimenkul sektöründe müşteri beklentilerine odaklı çalışmaları ile öne çıkan Dumankaya İnşaat, Ağustos ayında müşterilerine cazip bir teklif sunuyor.


40 aya varan sabit taksit


Dumankaya'nın resmi sitesi üzerinden Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere hayata geçirilen kampanyada 60 ay %0,40, 120 ay %0,74 faiz, sıfır peşinat, peşinat konut tesliminde ve dosya masrafsız ve faizsiz 40 aya varan sabit taksit imkânları bulunuyor.


Kampanya kapsamında Ritim İstanbul’da 3+1 daire 844 bin TL,  hi-fit projesinde 2+1 daire 432 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kaliteli bir hizmet anlayışı ile yüksek müşteri memnuniyetini sağlamayı amaç edinen bir kuruluş olarak Ağustos ayında da müşterilerini memnun edecek bir kampanya hazırladıklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya şunları söyledi. “Her aşamada mutlu ev sahipleri...