16 / 05 / 2024

Dumankaya Sahil Yalı

Dumankaya Sahil Yalı

Dumankaya Sahil Yalı Evleri kapsamında ön satışlar başladı. Dumankaya İnşaat'ın yeni projesi olan Sahil Yalı Evleri'nde fiyatlar 411 bin liradan başlıyor

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaz'daki yalılar imar barışına dahil değil!

İmar barışı hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Boğaz sınırları içerisindeki ve sahil şeridindeki yalılar imar barışı düzenlemesine dahil değil." dedi. 

Yalı nedir?

Sahil kesimlerinde inşa edilen yapılar olan yalı nedir? Yapı daireleri hangi özelliklere sahip?

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

Zeytinburnu Büyük Yalı ödeme seçenekleri!

İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda konumlandırılan Büyük Yalı projesinde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Zeytinburnu Büyük Yalı ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Büyük Yalı İstanbul satışları ne zaman başlıyor?

Büyük Yalı İstanbul projesinin ilk etabında 452 ünite satışa çıkarılacak. Zeytinburnu sahil hattında yer alan Büyükyalı İstanbul projesinde konut, rezidans, ofis, otel, apart otel ve mağazalar olacak...

Büyük Yalı Kazlıçeşme satış ofisi!

Büyük Yalı Kazlıçeşme satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil hattı üzerinde inşa ediliyor...

Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili!

Teslimleri hemen gerçekleşen "Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili" sloganıyla tanıtılıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 884 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

İstanbul Zeytinburnu' nda Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen projede konut, rezidans, ofis, otel ve apart otel alanları bulunacak. Peki Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

Dumankaya Horizon kampanyasına beklenenin de üzerinde talep!

Dumankaya İnşaat’ın Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda yer alan projesi Dumankaya Horizon’da hemen teslim avantajı ile hayata geçirilen kampanya beklenenin de üzerinde talep gördü.

DKY Sahil projesine ön talep toplanıyor!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor.

1946 yılında Üsküdar - Beykoz sahil yolu 3 milyon liraya mal olacak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, Üsküdar Meydanı'ndan başlayarak Beykoz'da nihayet bulacak sahil yolunu açmak için çalışmalara başlayacakmış. Sahilden ve yalıların arkasından geçecek yol 3 milyon liraya mal olacakmış.

Dumankaya Sahil Yalı Haberi

Dumankaya Sahil Yalı


Dumankaya İnşaat projelerine bir yenisini ekliyor. Firmanın yeni projesi Kartal’da yükselecek. Dumankaya Sahil Yalı Evleri ismiyle satışa çıkacak projede henüz ön satışlar başladı...


Dumankaya Sahil Yalı projesinde178 adet bağımsız bölüm bulunacak. Bu bağımsız bölümlerden 109’u konut, 34’ü ofis ve 35’i ticari ünite olarak belirlenecek. Bu 35 ticari ünite içerisinde de 5 adet kafe, 7 adet sinema, 20 adet mağaza ve 3 adet eğlence alanı bulunacak.