08 / 05 / 2024

dumankaya sancaktepe projesine 7 bin ön talep

dumankaya sancaktepe projesine 7 bin ön talep

Proje için şu ana kadar 7 binin üzerinde ön talep aldıklarını ve bu sayının giderek arttığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeye günde ortalama 25 ön talep geldiğini vurguladı...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Residence'de 60 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta olan projede satışlar devam ediyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar...

Bizimtepe Aydos'un www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı!

Halk GYO Vakıf GYO'nun Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesine ait www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı. Bizimtepe Aydos Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi!

Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje teslimler 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek. Sancaktepe Dumankaya Mozaik lokasyon bilgileri kapsamında TEM Otoyolu'na 8 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon!

Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz avantajı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere "Sıfır zahmetli" kampanya sunuyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesini kapsayan kampanyanın ayrıntıları...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya!

Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Dumankaya Mozaik'te satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya detayları...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Rezidans konum olarak TEM Otoyolu'na 8 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede 799 adet daire ve 1 adet dükkan yer alıyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları 3+1'lerde 526 bin TL'den başlıyor. Tamamının 2017 yılı Nisan ayında teslim edileceği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri fiyatları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri 1+1'den 4+1'e farklı daire seçeneklerinden oluşuyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanyası!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanyası kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

dumankaya sancaktepe projesine 7 bin ön talep Haberi

dumankaya sancaktepe projesine 7 bin ön talep

Proje için şu ana kadar 7 binin üzerinde ön talep aldıklarını ve bu sayının giderek arttığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeye günde ortalama 25 ön talep geldiğini vurguladı. Büyük çoğunlukla oturumculardan talep aldıklarını belirten Dumankaya, sürekli "satışa çıkın" baskısıyla karşılaştıklarını bu nedenle satışlara 20-25 Temmuz'da başlayacaklarını belirtti. Projede ilk etapta 250 daire satışa çıkacak. Yaklaşık 66 dönüm arazi üzerinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Sabah 




Telefon: 444 7 222

Web: