05 / 05 / 2024

Dumankaya yarı fiyatına daire satıyor

Dumankaya yarı fiyatına daire satıyor

Dumankaya İnşaat, hayata geçirdiği "Fifti-Fifti" adlı yeni finansman modelini tanıttı. Proje konut yatırımının yarısını ödemeyi taahhüt ediyor. Yeni kampanyanın reklam yüzü sunucu Saba Tümer oldu.

Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor! SUV'ların yarı fiyatına satılacak!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor. Söz konusu modeller SUV'ların yarı fiyatına satılacak...

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Bosch GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuda peşin fiyatına 3 taksit imkanı!

Derin dondurucu almak isteyenlere hem Bosch’tan ve hem de HepsiBurada’dan güzel bir haber geldi. Bosch, GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuyu piyasaya çıkarırken, HepsiBurada da bu ürünü 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksitle satışa sundu.

Akbank flaş tarihi verdi... 15 Eylül'de başladı... Fiyatına şok zam gelen ürüne 9 ay taksit imkanı

Akbank Axes'te fiyatına son dönemde çok yüksek bir zam gelen bir ürün hakkında flaş bir kampanya başlatıldı. Kampanya 15 Eylül tarihi itibariyle başladı. 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Ev sahibinin 15 bin TL kira artışı isteği arabulucuda çözüldü! Kiracı ve ev sahibi yarı fiyatına anlaştı! 

İzmir Aliağa'da ev sahibi kiracıdan aylık 15 bin TL kira ve 1 sene sonunda tahliye talebinde bulundu. Anlaşmaya varılamayınca konu arabulucuya gitti. Kira anlaşmazlığı 'bedelin yarısı ve 1 yılda tahliye' şartı koyularak çözüme kavuştu. 

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

ŞOK Market'te peşin fiyatına 6 taksit fırsatı! 2 yıl garantili ATV 6 V 1.199 TL! ŞOK 9 Eylül kataloğu

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sağlanacak.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

ŞOK Market'te peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve yüzde 40'a varan indirim! Molfix bebek bezi 219 TL'ye düştü!

ŞOK Market'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve yüzde 40'a varan indirimler dikkat çekti. İşte detaylar...

Citroen C4 fiyatına zam geldi! Citroen C4 ne kadar oldu? 21 Ağustos 23 Citroen C4  fiyat listesi 

Sıfır otomobil fiyatlarına her geçen ay zam gelmeye devam ediyor. Araba almak isteyen binlerce kişi sıfır otomobil fiyatlarını araştırıyor. Citroen C4 fiyatına  bu ay da zam geldi! Peki Citroen C4 fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen C4 fiyat listesi 21 Ağustos 2023...

Vestel taze mini filtre kahve makinesi peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla görücüye çıktı!

Vestel’den kahve tiryakilerine peşin fiyatına taksit müjdesi geldi. Vestel, taze mini filtre kahve makinesini peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Dumankaya yarı fiyatına daire satıyor Haberi

Dumankaya yarı fiyatına daire satıyor

Dumankaya İnşaat, hayata geçirdiği "Fifti-Fifti" adlı yeni finansman modelini tanıttı. Proje konut yatırımının yarısını ödemeyi taahhüt ediyor. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Uğur Dumankaya, "Bu yeni finansman sistemi üzerinde yoğun olarak çalışılmış, rasyonel ve matematiksel temeli olan bir model. Fifti-Fifti Modeli oldukça basit temellere dayanan ve tüketici ile bir araya geldiğimiz bir finansal kardeşlik projesi" dedi. 


Fifti-Fifti Modeli'nde yatırıma beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatıracak. 


Dumankaya'nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde 50 için Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesini gerçekleştirecek. Bu süre boyunca daire sahibine düzenli ödenecek getiri desteği ile konut kredisinin kalan yarısı da Dumankaya tarafından finanse edilmiş olacak. 


Dumankaya İnşaat...