21 / 05 / 2024

Dumanoğlu Asfalt adres

Dumanoğlu Asfalt adres

Dumanoğlu Asfalt Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Sercan Işıklar, Erkan Duman tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasim Baran Dumanoğlu, Deniz Bilgen ve Onur Çevikel ortaklığında kuruldu.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan meydana gelen Motto İstanbul projesinde fiyatlar 1+1'ler 298 bin 13 TL'den başlıyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri...

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Manisa'ya 200 milyonluk asfalt yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, geride kalan asfalt sezonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

Sakarya Mithatpaşa’nın asfaltı bayrama yetişti!

Mithatpaşa Kavşağı’nda başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölge ulaşımına büyük rahatlık kazandıracak bu alana 7 bin tonluk bir asfalt işlemi gerçekleştirmeyi öngörüyoruz” dedi.

Manisa Kalemoğlu ve Çiçekli’ye asfalt!

İl genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Dumanoğlu Asfalt adres Haberi

Dumanoğlu Asfalt adres

Dumanoğlu Asfalt Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Sercan Işıklar, Erkan Duman tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Dumanoğlu Asfalt Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


Dumanoğlu Asfalt Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, 219. Sokak, Bosphorus City Sitesi, No:12...