24 / 07 / 2024

dündan inşaat incity

dündan inşaat incity

İncity projesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2021'den beri inşaat birim maliyetleri ilk kez asgari ücreti aştı!

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış sık sık gündem oluyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X sosyal medya hesabından inşaat birim maliyetleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar? Dükkan inşaat maliyeti 2023!

Dükkan inşaat maliyeti 2023 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti ne kadar arttı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2023...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatında rekor artış: 32 milyon doları geçti!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen inşaat malzemelerinin şubat ayı ihracat rakamlarında büyük artış görüldü. Türkiye İMSAD tarafından her ay düzenli olarak açıklanan Dış Ticaret Endeksi şubat ayı sonuçları açıklandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Orasiam Dış Ticaret İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orasiam Dış Ticaret İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Jamshıdı tarafından kuruldu.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtdağ İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Nesimi Aram Saltık tarafından kuruldu.

Orann Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orann Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Özçelik tarafından kuruldu.

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Anvar Sabırov, Nodır Sabırov tarafından kuruldu.

Dükkan inşaat maliyeti 2022!

Dükkan inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti arttı mı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2022...

dündan inşaat incity Haberi

dündan inşaat incity


İncity nerede? Havadan videosu için...