01 / 05 / 2024

Dünya Enerji Düzenleme Forumu nerede

Dünya Enerji Düzenleme Forumu nerede

6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu yapıldı. EPDK Üyesi Bayraktar "Bu, üç senede bir yapılan dünya enerji regülasyonu olimpiyatı. Enerji düzenlemesi alanında dünyada önemli bütün aktörler bu etkinliğe katılacak" dedi.

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Fatura borçlarına yeni düzenleme! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), bugün kabul ettiği Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğiyle birlikte birçok yeni düzenleme hayata geçirilmiş olacak. İşte tüm detaylar...

İş yeri kira ödemelerine yeni düzenleme!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde iş yeri kira ödemelerindeki gider pusulası düzenleme zorunluluğunu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İşyeri kira ödemesinde gider pusulası düzenleme zorunluluğu kalktı' başlıklı yazısı...

Vatandaşa müjdeli haber! Elektrikte yeni düzenleme!

Sıcak hava ve kuraklık sebebiyle meskenlerde artan elektrik tüketim talebinin üretimden fazla olmasında dolayı sık sık elektrik kesintileri yaşanmaya başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) vatandaşın bu mağduriyetini gidermek için yeni bir düzenlemeye gidiyor.

Vergi cezalarında düzenleme yapılmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Bumin Doğrusöz, bugünkü yazısında “Vergi Barışı” adı altında çıkartılan af kanunu değerlendirdi. Doğrusöz, ceza sistemimizde gerekli düzenleme ve iyileştirmeler yapılmadığı belirtti.

Dünya enerji fiyatlarındaki düşüş doğalgaza yansıyacak mı?

Dünya enerji fiyatlarındaki düşüşün doğalgaza da yansıyacağını belirten Enerji Bakanı Berat Albayrak, “Önümüzdeki dönemde bırakın zammı, enerji fiyatlarındaki düşüşü tüketiciye indirim olarak yansıtmak için çalışma başlattık" müjdesini verdi.

Kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

Kiracı, aksine sözleşme ve yerel âdet olmadıkça, kira bedelini ve gerekiyorsa yan giderleri, her ayın sonunda ve en geç kira süresinin bitiminde ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

İznik Sahili Düzenleme projesi onaylandı!

İznik Sahili Düzenleme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından proje ihalesi tamamlanan ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylanan projenin önümüzdeki aylarda yapım ihalesinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Akşehir’de cadde düzenleme çalışmaları sürüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Manisa Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Yaklaşık 500 yıl önce 16. yüzyılda Gedik Ahmet Paşa Manisa’nın Alaşehir ilçesine yaptırılan Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Dünya Enerji Düzenleme Forumu nerede Haberi

Dünya Enerji Düzenleme Forumu nerede

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Üyesi Alparslan Bayraktar, 6. Dünya Enerji Düzenleme Forumunun (WFER) üç yılda bir yapılan "dünya enerji regülasyonu olimpiyatı" olduğunu ifade ederek, "Enerji düzenlemesi alanında dünyada önemli bütün aktörler bu etkinliğe katılacak" dedi.


Bayraktar,  yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu, EPDK başkanlığında İstanbul'da düzenlenecek WFER'de düzenleyici kurumların karşılıklı deneyimlerini paylaşılacağını ve sektörde farklı uygulamaların konuşulacağını söyledi.


Daha önce düzenlenen programların dünyadaki bütün bölgeleri kapsayıcı nitelikte olmadığına işaret eden Bayraktar, "Bu organizasyon tüm dünyadan düzenleyici kurumları bir araya getirecek. İstanbul'da düzenlenecek organizasyona Asya, Avrupa, Amerika ve Afrika'dan katılımcılar iştirak edecek" diye konuştu.


Gelişmekte olan piyasaların, forumda deneyimlerini paylaşacağına dikkati çeken Bayraktar, "Enerji alanında gelişmekte olan ülkelerde önemli büyüme olacak, büyük yatırımlar yapılacak. O bölgelerde nasıl bir düzenleyici...