07 / 05 / 2024

Dünya Turuçgil Kongresi

Dünya Turuçgil Kongresi

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu dünya medeniyetlerine yıllarca ev sahipliği yapmış Mersin'in 2023 için öncü kent olduğunu açıkladı...

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi 8-11 Mayıs'ta!

10. Dünya Yüksek Hızlı Demiryolu Kongresi, TCDD ev sahipliğinde Uluslararası Demiryolları Birliği (UIC) tarafından, 8-11 Mayıs 2018'de Ankara'da yapılacak.

Evrim Kırmızıtaş gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu!

RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde düzenlendi. Las Vegas’ta geçekleşen kongreye Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş katıldı. Kırmızıtaş 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1'ncisi oldu.

Dünya Enerji Kongresi'nin 23.'sü İstanbul'da yapılacak!

Dünya Enerji Konseyi tarafından 3 yılda bir düzenlenen Dünya Enerji Kongresi’nin 23.'süne İstanbul ev sahipliği yapıyor. Konsey Başkanı Nadeau, 2060 yılı için enerji senaryoları hazırladıklarını, bu senaryoları İstanbul’da açıklayacaklarını söylüyor.

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından Ankara'da inşa edilen Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı.

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi!

Atakule Dünya Turu kampanyasının başvuruları sona erdi. Geçmişten geleceğe tüm Ankaralıların kalbinde yer edinen Atakule’nin, bir ay süre ile yayında kalan "Dünya Turu" hediyeli anketi son buldu.

Atakule Dünya Turu hediyeli kampanyası için son tarih 7 Aralık!

“Kule Size Emanet” sloganı ile başlatılan Dünya Turu kampanyasında şansı yakalamak için son iki hafta. Tur, kazanan şanslının yanına alacağı bir kişi ile birlikte gerçekleştirilecek.

Atakule Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı!

Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.Geçmişten geleceğe tüm Ankara’lıların kalbinde yer edinmiş Atakule, bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor.

İstanbul Teknopark, Dünya Teknoparklar Kongresi'ne aday!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve İstanbul Ticaret Odası’nın ana ortaklığında kurulan Teknopark İstanbul, 2016 yılında gerçekleştirilecek 33’üncü IASP Dünya Teknoparklar Kongresi’ne Türkiye adına ev sahipliği yapmaya aday oldu

Dünya Turuçgil Kongresi Haberi

Dünya Turuçgil Kongresi


Ticaretin gelişen ve önemli kesişme yolları üzerinde bulunan Mersin limanıyla, ticarette, turizmde, sanayi sektöründeki gelişmeleriyle 2023 için öncü kenti seçildi. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Mersin Dünya Turuçgil Kongresi'ne ev sahipliği de yapacak...