11 / 05 / 2024

dünyada kredi faiz oranları ne durumda

dünyada kredi faiz oranları ne durumda

Avustralya’da konut kredileri geçen ay Salı günü yayınlanan resmi verilerle arttı. Analizcilerin bekledi ği Avustralya’da konut kredileri değerleri geçen ay da 1,0 % artış...

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği vatandaşlar tarafından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kredi faiz oranları ev, araba ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler tarafından merak ediliyor.

Faiz indirimi sonrası gözler bankalara çevrildi! İşte güncel kredi faiz oranları

Faiz kararı sonrası banka kredi faiz oranları gündemde merak edilmekte. Ziraat, Halkbank, Garanti, QNB ihtiyaç, taşıt, konut kredi faiz oranları değilecek mi? Peki; 20 Ekim kredi faiz oranları düştü mü?

Bankaların kredi faiz oranları düştü mü? İşte 7 bankanın konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faiz oranları

Krediye ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların kredi faiz oranları listesini yakından inceliyor.

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları güncellendi! QNB, ING, Yapı Kredi, İŞ Bankası...

Merkez Bankası faiz kararı geçtiğimiz gün açıklandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz indiriminden sonra bankaların kredi faiz oranları da güncellendi. Peki en düşük kredi faizini hangi banka veriyor? 

Kredi faiz oranlarında büyük düşüş! Hangi banka ne kadar ihtiyaç kredisi veriyor? Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, ING

Nakit para ihtiyacı duyan vatandaşlar ihtiyaç kredilerine yöneliyor. Peki 2022 ihtiyaç kredisi ne kadar? Hangi banka ne kadar ihtiyaç kredisi veriyor? İhtiyaç kredi faiz oranları nedir? İşte banka banka kredi faiz oranları...

Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

Bankalardan kredi almayı düşünenleri ilgilendiren bir gelişme oldu. Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

En uygun kredi hangi bankada? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, Garanti kredi faiz oranları!

Bankaların güncel kredi faiz oranları tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Çeşitli sebeplerden dolayı acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar düşük faizli uzun vadeli geri ödemeli kredileri araştırıyorlar. Peki, en uygun kredi hangi bankada? İşte tüm merak edilenler..

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut kredi faiz oranlarında maliyet azaldı!

Konut kredi faiz oranı son bir yılda 850 baz puan azaldı. 10 yıl vadeli 200 bin lira kredi kullanan tüketici, geçtiğimiz yıl mayıs ayında aylık 3 bin 839 lira öderken, söz konusu tutar bu senenin aynı döneminde 2 bin 787 liraya geriledi.

Konut kredi faiz oranlarında son durum ne?

Ev almak isteyen vatandaşlar internet üzerinden 'kredi faiz oranları ne kadar?' 'kredi faizleri düştü mü?' gibi soruların yanıtlarını arıyor. Peki konut kredi faizlerinde son durum ne oldu?

Üç banka konut kredi faiz oranını düşürdü!

Kredi faiz oranları Ocak ayında da tüm hızıyla düşmeye devam ediyor. Ocak ayı sonunda üç banka daha konut kredisi faiz indirimi gerçekleştirdi. Konut için en uygun kredi faiz oranları ne kadar oldu?

Konut kredi faiz oranları 2020’ye nasıl başladı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları 2019’un son çeyreğinde sert düşüş gerçekleştirdikten sonra yeni yıla son yılların en düşük seviyesinde başladı. Kredi faiz oranlarında son durum ne oldu?

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

dünyada kredi faiz oranları ne durumda Haberi

dünyada kredi faiz oranları ne durumda

Avustralya’da konut kredileri geçen ay Salı günü yayınlanan resmi verilerle arttı.


Raporda, Avustralya İstatistik Bürosu Avustralya’da konut kredileri açıklamasıyla önceki ay içinde % 4,4 düştü den düştü revize edilen dönemsellik dışı % 1,0 den % 3,5 a arttı. Analizcilerin beklediği Avustralya’da konut kredileri değerleri geçen ay da 1,0%...