29 / 04 / 2024

dünyada tatil yapılabilecek küçük evler

dünyada tatil yapılabilecek küçük evler

Yaz ayları geldi mi çoğu insan tatil bölgelerine akın ediyor. Kavimler Göçü’nü andıran bir hareketle topluca güneye inen insanların yanı sıra, Amerika gibi kıta değişikliğini tercih edenler de var. İşte tatil yapabileceğiniz 10 minik ev...

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili ödülü Kia EV9'un oldu!

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow'da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri'nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu. 

Taşınmaz satışlarında tapu işlemleri artık hafta sonu da yapılabilecek! Tapu işlemi yaparken bunlara dikkat!

Tapuda yeni dönem resmen başladı. Yalnızca tapu dairelerinde yapılan alım-satım işlemi bundan sonra noterlerde de yapılabilecek. Peki tapu işlemi yapacakların nelere dikkat etmesi gerekiyor?

e-Devlet'te son dakika düzenlemesi! Askerlik işlemleri artık tek noktadan yapılabilecek!

Milli Savunma Bakanlığı, askerlik işlemlerinin e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebileceğini açıkladı. Artık askerlik işlemleri tek noktadan yapılabilecek...

Evrim Kırmızıtaş Bodrum'da tatil yapıyor!

Emlak dünyasının ünlü isimlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran, Bodrum Yalıkavak'ta  ailesiyle birlikte tatil yapıyor. 

Tapuda yapılabilecek 35 işlem ve harçları!

Gayrimenkullerin kütükleri ile ilgili Tapu ve Kadastro Müdürlükleri'nde yapılan işlemler yapılan tüm işlemler için harç ödeniyor. Peki, 2019 yılında tapuda kimler ne kadar harç ödeyecek? İşte tapuda yapılabilecek 35 işlem ve harçları...

Türkiye, beton üretiminde dünyada 3. sırada!

KÜB Yönetim Kurulu Başkanı Emrah ERTİN, beton üretiminde tüm dünyada önemli bir paya sahip olan Türkiye’nin, beton katkılarında da EFCA (Avrupa Katkı Üreticileri Federasyonu) üyesi ülkelerin toplam üretiminin yüzde 40’ını tek başına gerçekleştirdiğini söyledi.

Dünyada en çok dolar milyarderine sahip 20 şehir! İstanbul da listede!

Uluslararası danışmanlık şirketi Wealth X'in 2018 Dünya Ultra Zenginler Raporu'na göre, Hong Kong, New York'tan sonra en çok milyarderin yaşadığı şehir. İşte İstanbul'un da listede olduğu dünyada en çok dolar milyarderine sahip 20 şehir...

Dünyada en çok dolar milyarderine sahip 20 şehir!

Wealth X'in 2018 Dünya Ultra Zenginler Raporu'na göre dünyada aşırı zengin insanların sayısı da rekor kırdı. İstanbul da dünyada en çok dolar milyarderine sahip kentler arasında yer alıyor.

Kamu yatırımlarına döviz istisnası!

Ev, işyeri, arsa satış ve kira sözleşmelerinde Türk Lirası dönemi resmen başladı. Düzenlemede bazı konularda istisnalar getirildi. Buna göre, mega projelerin sözleşmeleri döviz üzerinden yapılabilecek.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Alışılanın aksine 'anormal' olan yapıların her birinin ayrı bir hikayesi vardır. Dünyanın her tarafından binlerce turist sırf sıra dışı mimari yapıları görmek için seyahat ediyor. İşte dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı...

İmar barışında Tapu Müdürlüklerince yapılacak işlemler!

İmar barışında aykırılığın tapuya da tescil edilmesi isteniyorsa tapu kadastro müdürlüklerine müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, imar barışında Tapu Müdürlüklerince yapılacak işlemler nelerdir?

İmar barışında Kadastro Müdürlüklerince yapılacak işlemler!

8 Haziran'da başladığı ve 31 Ekim'de sona ereceği imar barışında Kadastro Müdürlüklerince yapılacak işlemler nelerdir?

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Köse tarafından kuruldu.

dünyada tatil yapılabilecek küçük evler Haberi

dünyada tatil yapılabilecek küçük evler

A şeklinde samimi bir ev – Kalifroniya/ABD Üçgen yapılı ev, sedir ağaçlarının ortasında yer alıyor. Ateşini yak, kitabını al ve davetkar bir yatağa sarıl. Geceliği: $135 (350 TL)  



Pembe bir ev – Portland/ABD İşte karşınızda Barbie’nin Rüya Evi! Muhteşem barlar, restoranlar ve kahve evlerine yürüme mesafesindeki pembe ev, içindeki çek-yat sayesinde 4 kişinin kalabileceği bir eve de dönüşebiliyor. Geceliği: $120 (311 TL)  



Tenha bir ağaç ev – Atlanta/ABD Tahta köprülerle birbirine bağlı 3 odadan oluşuyor ağaç evimiz. Şaşırtıcı bir şekilde Atlanta şehri sınırlarında bulunuyor. Kuş cıvıltılarıyla uyan ve gününü şehir merkezinde geçirmek için yola çık! Geceliği: $350 (908 TL)  



Modern bir baraka – Idaho/ABD İçkinizi yudumladıktan sonra rahatlamak için meditasyon stüdyosuna tırmanın. Fakat merpen biraz dar...