30 / 04 / 2024

dünyadaki tasarım evler

dünyadaki tasarım evler

Sıra dışı evler hepsi muhteşem güzellikte, tarz olan evler çok beğeniliyor. Kimi orman içinde, kimi de yeşillik alanda evlerin değişik olan tasarımlarla karşınıza çıkıyor.İşte tasarımlarıyla hayranlık uyandıran en güzel evler...

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi Korkut Güneş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

IKEA portatif evler, Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı!

Beazley Tasarım Ödülleri,altı farklı kategoride dikkat çekici tasarımlarına veriliyor. IKEA'nın mülteciler için geliştirdiği portatif evler Beazley Tasarım Ödülü'nü aldı.

Tasarım Tomtom Sokakta Projesi başladı!

Modacı ve tasarımcılar tarafından düzenlenen ''Tasarım Tomtom Sokakta Projesi'' etkinliği başladı.Etkinlik, 23 Ekim pazar gününe kadar devam edecek.

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Özkan Benli tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

İsviçre sığınmacılar için IKEA tasarımlı evler alacak!

İsviçre, sığınmacılara geçici barınma sağlamak amacıyla İsveç mobilya şirketi IKEA tasarımı evler satın alacak.

ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

ETMK desteği ile düzenlenen ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçlandı. Asansör İstanbul Fuarı kapsamında uluslararası ölçekte düzenlenen tasarım şöleninde, bu yıl bina dışından asansör çözümleri yarıştı.

İzmir'de 500 bin TL ödüllü Kentsel Tasarım yarışması!

Gaziemir’deki 122 hektarlık alan için 500 bin TL ödüllü “Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması” düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümde yeni bir virajı daha almaya hazırlanıyor...

Kale’ye A Design Award 2015 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

dünyadaki tasarım evler Haberi

dünyadaki tasarım evler

Sıra dışı evler hepsi muhteşem güzellikte, tarz olan evler çok beğeniliyor. Kimi orman içinde, kimi de yeşillik alanda evlerin değişik olan tasarımlarla karşınıza çıkıyor.İşte tasarımlarıyla hayranlık uyandıran en güzel evler...