29 / 04 / 2024

dünyanın mega projeleri

dünyanın mega projeleri

EgeEkonomik Forum 2018'in açılışında konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, dünyada son yapılan 10 mega projenin 6'sını Türkiye'nin inşa ettiğini söyledi.

Dünyanın en pahalı ve lüks NFT'si satışa çıktı! Satın alan gerçeğine de sahip olacak

Dünyanın en pahalı NFT'si 400 milyon dolara satışa çıktı. Cyber Yachts, satışa sunduğu mega yat NFT’sini alana gerçeğini de verecek

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Dünyanın en etkileyici 10 mega projesi!

Dünya üzerindeki gökdelenler rekor yüksekliklere ulaşmakta. Popularmechanics adlı site en etkileyici projeleri listelendirdi. İşte, Dünyanın en etkileyici 25 mega projesi..

İşte dünyanın en iyi bina tasarımları!

“Dünya Mimarlık Festivali”nde çeşitli kategorilerde yarışacak tasarımların 2017 finalistleri belirlendi. Listede, dünyanın en iyi mimarlık projeleri seçildi.

Dünyanın geleceğine yön verecek 18 mega proje!

Dünyanın geleceğine yön verecek, değişimini sağlayacak mega projeler Business Insider tarafından listelendi. İşte o projeler ve binalar...

İstanbul mega projeleriyle dünyanın gözdesi oldu!

Ülkemizin hatta dünyanın da en yoğun araç ve yaya trafiğine sahip olan İstanbul her geçen gün dev projelere start veriyor. Bu projeler sayesinde hızla büyüyen kent, dünyanın en gözde mekanı halini alıyor.

Türkiye gayrimenkulde dünyanın gözdesi oldu!

Türk inşaat sektörü, ekonomik ve siyasi istikrar sayesinde dünyanın gözdesi oldu. Ülkede başlatılan mega proje hamlesi, dünyanın yakın gelecekteki faaliyetlerine yön verecek

İşte dünyanın en etkileyici 25 mega projesi!

Popularmechanics adlı site en etkileyici projeleri listeledi. İçlerinde Türkiye'den de bir proje var... İşte dünyanın en etkileyici 25 mega projesi...

3.havalimanı dünyanın mega projelerinden biri!

Davutoğlu, projeyi yerinde inceledi. 32 milyar euroyu bulan 3'üncü havaalanı projesi için, "Dünyanın mega projelerinden biri. Türkiye'nin yükselen ekonomik gücünü yansıtıyor" dedi..

Başbakan Davutoğlu: İstanbul’u dünyanın siyasal ve finansal merkezi yapacağız!

Başkan Topbaş’tan İBB'nin yatırım ve projeleri hakkında bilgiler alan Başbakan Davutoğlu, “İstanbul’da yapılan çalışmalardan çok etkilendim. Bu kadim şehri dünyanın önemli siyasal ve finansal merkezlerinden biri yapacağız” dedi.

Varyap Meridian Dünyanın En İyi Gökdelenleri arasında yer alıyor!

Dünyanın En İyi Mimari Projesi seçilen Varyap Meridian uluslararası ve ulusal ödüllerine ödül eklemeye devam ediyor. Hamburg merkezli Emporis inşaat projeleri veri merkezi tarafından yapılan sıralamada Dünyanın En İyi Gökdelenleri arasında yerini aldı...

Bodrum Havaalanı dünyanın 'en havalı' 25 binası arasında!

Bodrum Uluslararası Havaalanı, dünyanın 'en havalı' 25 yeni binasından biri seçildi...

Hassanal Bolkiah dünyanın en büyük sarayı Nurul Iman'da yaşıyor!

Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah dünyanın en büyük sarayı olan Nurul Iman'da lüks yaşamını sürdürüyor...

dünyanın mega projeleri Haberi

dünyanın mega projeleri

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İzmir'de bir otelde düzenlenen EgeEkonomik Forum 2018'in açılışında konuştu. Dünyada son yapılan 10 mega projenin 6'sını Türkiye'nin yaptığını söyleyen Yıldırım, bu nedenle Türkiye'nin kıskanılmasının gayet doğal olduğunu açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin bölgesel anlamda tehditlerinin yanında büyük fırsatlarının da olduğunu söyleyen Yıldırım, "Bu bölgenin yükünü, sıkıntılarını, doğrudan karşılayan bir ülke olarak bu bölgenin imarında ve inşasında merkezinde olmalıyız. EgeBölgesi, İzmir'in lokomotif olduğu 10 ille beraber her zaman Türkiye'nin üreten, katma değer oluşturan bölgesi olmuştur. Bugün de böyledir, yarın da böyle olacaktır. Bölgenin her türlü altyapısı hazır hale getirilmiştir" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki yıl sonunda İstanbul-İzmir otoyolunun açılacağını açıklayan Yıldırım, 50 yıl konuşulan Osmangazi Köprüsü'nü yaptıklarını ifade etti. Yıldırım, köprünün pahalı olduğuna yönelik eleştirileri yanıtladı: "En...