07 / 07 / 2024

dünyanın merkezi

dünyanın merkezi

"Google, dünyanın merkezini Çorum olarak işaretledi" haberinin etkisi sürüyor. Uyanık müteahhitler bu konuyu fırsat olarak değerlendirirken, kiracılar da "Ev sahibi kirayı artırır mı?" diye kaygısını dile getiriyor.

Dünyanın en büyük çip fabrikası geliyor! 473 milyar dolarlık dev yatırım için ilk adım atıldı!

Güney Kore, dünyanın en büyük çip fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Toplam 473 milyar dolar değerindeki çip fabrikası merkezi  21 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilecek. 

Türkiye gayrimenkulde dünyanın merkezi olacak!

MÜSİAD’ın düzenlediği 'Vizyoner21 Zirvesi’nde konuşan GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, gayrimenkulün dünya genelinde merkezi konumda yer alacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

İstanbul dünyanın havacılık merkezi olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Bundan sonra İstanbul Havaalanı'ndan dünyanın her yerine, dünyanın her yöresinden insan yolculuk yapacak" dedi.

Dünyanın en pahalı binaları ve değerleri!

Milyarlarca dolara mal edilen binalar için inşaat şirketleri servet harcıyor. Bölgenin merkezi konumunda bulunan binaların değerleri dudak uçuklatıyor. İşte dünyanın en pahalı binaları ve değerleri...

Türkiye'yi büyük projelerle dünyanın merkezi haline getireceğiz!

Mersin Erdemli'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'yi, 3. havalimanı gibi büyük projelerle dünyanın merkezi haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti...

3. Havalimanı, Türkiye'yi dünyanın merkezi yapacak!

Tamamlandığında Dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının açılışına bir yıldan az bir zaman kaldı. Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getirecek olan 3. Havalimanı, 2023 hedefleri için de önemli bir eşik olacak.

Ahmet Arslan: Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik!

Havaalanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik." dedi

3. Havalimanı tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak!

İstanbul'da yapımı süren ve dünyanın en büyüğü olacak 3. Havalimanı, Almanları korkutmaya devam ediyor.Hizmete girmesiyle birlikte Almanya'daki Frankfurt Havalimanı'nı geride bırakacak olması ve adeta 'çekim merkezi' haline gelecek olmasıyla Almanlar'ın gözünü korkutuyor.

İstanbul'a dünyanın en büyük bilim merkezi inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "30 şehrin tamamında bilim merkezi yaptık. Ancak asıl iddiamız İstanbul ile ilgili. Yakında İstanbul'a dünyanın en büyük bilim merkezlerinden birini kazandıracağız" dedi.

1996 yılında Akmerkez, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş!

1996 yılında Etiler'de 165 bin metrekare üzerine kurulu Akmerkez, Uluslararası Alışveriş Konseyleri'nin Las Vegas kentinde düzenlediği yarışmada, 100 alışveriş merkezi arasında, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş.

dünyanın merkezi Haberi

dünyanın merkezi

Önceki gün sosyal medyada günün konusu olan, ancak daha sonra bir Türk kullanıcı tarafından yüklendiği yani asılsız olduğu ortaya çıkan "Google, dünyanın merkezini Çorum olarak işaretledi" haberinin etkisi sürüyor. Anadolu Ajansı (AA), önceki gün servise koyduğu "Çorum dünyanın merkezi" haberinin sehven yayma konulduğunu belirterek, haberi 1 gün sonra iptal etti. Fakat konu Çorumluların ana gündemini oluşturmaya devam ediyor. Uyanık müteahhitler bu konuyu ev satmak için fırsat olarak değerlendirirken, kiracılar da "Ev sahibi kirayı artırır mı?" diye kaygısını dile getiriyor. Çorum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ömer Okçu, "Yabancı turistler gelip ev alabilir diye düşünüyoruz. Tabii kiralar da artabilir. Çorum'da kiralar şehir merkezinde 400-bin TL arasında değişiyor. Kira fiyatları biraz artabilir ama konut fiyatlarını artırmaz diye umuyorum. Çorum'da 450 bin TL'ye...