26 / 07 / 2024

DuPont Corian dekorasyonları

DuPont Corian dekorasyonları

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

Yılbaşı ağacı alacaklar dikkat! Migros, Carrefoursa ve A101'de yüzde 49'a varan indirim! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kışın en güzel sembollerinden biri olan çamlar, çok çeşitli fiyat ve kalitelerde piyasada bulunmaktadır. Çam dekorasyonları ile evinizin havasını değiştirmek istiyorsanız şimdi tam zamanı! İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Konut kiralayan bazı kiracılar dekorasyonlarını tamamlamak adına duvara çivi çakarak tablo ya da çerçeve asmak isteyebiliyor. Peki, kiralık evde duvar delmek yasak mı?

Kağıttaki zam ev dekorasyonunu vurdu!

Duvar kağıtlarına yapılan zam ev dekorasyonunu etkiledi. Ev dekorasyonlarının vazgeçilmezleri arasında olan duvar kağıtlarında fiyatlar ikiye katlandı.

Sur Çelik Kapı, Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor!

Sur Çelik Kapı, fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunduğu Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor. Smart, ev dekorasyonlarında yılbaşı havasını yakalamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Kuleli Evleri Poyraz 2’de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Profesyonel mimari ekipler tarafından özenle tasarlanan Kuleli Evleri Poyraz II projesi, gerek dış mimarisindeki modern çizgileri, gerekse estetiğin konforlu yaşam alanlarına dönüştürüldüğü iç dekorasyonları ile fark yaratmaktadır.

KriskaDECOR mekan dekorasyonlarına yön veriyor!

Özgün koleksiyonları ve yenilikçi vizyonuyla adından söz ettiren kibrID MATERIAL, İspanyol KriskaDECOR markasının birbirinden renkli ürünleriyle mekan dekorasyonlarına yön veriyor.

Türkiye'de inşaat sektörü 10 yılda büyük gelişme gösterdi!

DuPont Building Innovations (DuPont Yapı Çözümleri) Ülke Müdürü, Doğan Öz, İnşaat ve yapı sektörünün 2015 yılı değerlendirmelerini ve 2016 yılı öngörülerini paylaştı...

DuPont Corian ile iç mekanlarda karakteristik duvarlar!

Fark yaratan ve işlevsel yaşam alanları için dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, iç mekân duvar panellerinde, ara bölmelerde ve duvar kaplamalarında karakteristik ve estetik tasarımlara olanak sunuyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

DuPont Corian ile bina cephelerinde yaratıcı çözümler!

Yapı ve inşaat sektörüne bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren ve dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, binaların dış cephelerine estetik getiriyor.

Suricatta Systems acil durum barınakları üretiyor!

Suricatta Systems, DuPont™ Tyvek® ileri teknoloji su yalıtım örtüleri ve DuPont™ Plantex® geotekstil ürünleri kullanarak yüksek performanslı, taşınması kolay ve her ortama uyarlanabilir acil durum barınakları üretti.

Dünyanın en güzel ev dekorasyonları!

Evlerimiz, bizi hem dış dünyadan koruyor hem de içiyle, kullandığımız eşyalarla bize huzur veriyor. Bu muhteşem odalar, manzaraları ve iç dizaynları ile insanı büyülüyor.İşte o evler;

DuPont™ Corian®'dan mutfak dekorasyonuna DeepColour renkler!

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

DuPont Corian dekorasyonları Haberi

DuPont Corian dekorasyonları

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, "Sonsuz Evrim (Endless Evolution)" büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor. Her türlü şekli alabilen ve ahşap gibi işlenebilen DuPont™ Corian® ile banyo lavabolarının yanı sıra duş, küvet, banyo aydınlatması gibi farklı alanlarda da sınırları zorlayan tasarımlar gerçekleştirmek mümkün. Yüksek kalitesi ve ek yeri olmayan kusursuz birleşimi ile hayallerdeki banyoları yaratmaya imkan tanıyan DuPont™ Corian®, kimyasallara ve lekelere karşı dirençli ve dayanıklı olması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor. Kolay temizlenebilen, yenilenebilen ve tamir edilebilen DuPont™ Corian®, masif ve gözeneksiz yapısıyla banyo yüzeylerinde bakteri ve mantar oluşumunu önleyerek hijyen sağlıyor.


Çevreci ve tasarım harikası banyolar


Banyolara estetik ve inovasyon getiren DuPont™ Corian®, zengin renk...