03 / 05 / 2024

Dursun Atilla Altay kimdir

Dursun Atilla Altay kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Hayri Baraçlı atandı, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci ve İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay atandı. Devir teslim töreni Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti...

Dursun Atilla Altay kimdir?

İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay kimdir? Dursun Atilla Altay daha önce hangi görevlerde bulundu? Dursun Atilla Altay ne zaman İSKİ Genel Müdürü oldu? İşte İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay'ın özgeçmişi...

Sas Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Dursun, Atilla Özer ve Sebahattin Üstün ortaklığında kuruldu.

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orhan Büyükatilla ve Mehmet Akif Laçin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dursun Özbek: Riva'da hedefi geçeceğiz!

Galatasaray Kulubü Başkanı Dursun Özbek Doğan açıklamalarda Mayıs 2018'de yeniden aday olacağını açıkladı..

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dursun Özbek'ten tapulu şov!

Dursun Özbek, TT Arena’nın üst kullanım hakkını alarak 49 yıllığına kulübe kazandırmak ve Kemerburgaz’daki yeni tesis alanlarının tapusunu almak istiyor. Özbek, 25 Mart’ta gerçekleşecek mali genel kurulunda, eleştirilere tapularla yanıt verecek.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar planı askıda!

İzmir Karabağlar ilçesi Fahrettin Altay Mahallesi Vergi Dairesi ve Lise Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Dursun Özbek: Emlak Konut'la yaptığımız proje Bakırköy'e hayırlı olacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Emlak Konut ile yaptığımız projenin Bakırköy ilçesine ve Galatasaray Kulübüne hayırlı olacağına inanıyorum. " dedi.

Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı!

Kadıköy Kartal Metrosu Maltepe İstasyonu'nu Altayçeşme ve Girne Mahallelerine bağlayan Altayçeşme Yaya Bağlantı Tüneli açıldı.

Dursun Atilla Altay kimdir Haberi

Dursun Atilla Altay kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen devir teslim törenine katıldı. 


Topbaş, törende yaptığı konuşmada, emekliye ayrılan Genel Sekreter Prof. Dr. Adem Baştürk ve üniversitedeki görevine geri dönen İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir'e, İstanbul'a hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti.


Topbaş, Adem Baştürk'ün emekliye ayrılması ile yerine İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı'nın, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci'nin, İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay'ın atandığını belirtti.


Başkan Topbaş konuşmasının ardından Prof. Dr. Baştürk ve Prof. Dr. Demir'e "Teşekkür Belgesi" ve plaket verdi.


- Saraçhane'de devir-teslim


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden emekliye ayrılan Prof. Dr. Adem Baştürk, makamını Hayri Baraçlı'ya devretti.


Saraçhane'deki Genel Sekreterlik makamında yapılan devir teslim töreninde mesai arkadaşlarından helallik alan Baştürk, "13 yıl boyunca bu...