08 / 05 / 2024

dursun kılıç malvarlığı

dursun kılıç malvarlığı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Ali Kılıç icralık mı oldu?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, malvarlığını, “2014’ten önce Almanya’da şirketlerim vardı” diyerek savunmuştu. Fakat Kılıç’ın başkanlık öncesi krediyle aldığı dairesinin borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2018 yılına ait mal beyanını dün TBMM Başkanlığı’na sundu.

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydemir tarafından kuruldu.

İzmir Tarık Dursun K. Yazar Evi açılıyor!

Türk Edebiyatı’nın unutulmaz isimlerinden, İzmirli Yazar Tarık Dursun K.’nın adı Konak Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı Karataş’taki tarihi evde yaşayacak.

Dursun Köroğlu dünyanın harikalarını mermerde canlandırıyor!

İzmirli doğaltaş sanatçısı Dursun Köroğlu, Türkiye topraklarında bulunan dünyanın 7 harikasından Artemis Tapınağı ile Bodrum Mozolesi'ni 1 / 40 ve 1 / 100 ölçekte mermere işliyor.

Karayolları binası çürük çıktığı için yıkılıyor!

Türkiye'nin ilk gökdeleni olduğu ifade edilen karayolları binası yıkılıyor

Hatay'da hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor!

Hatay Reyhanlı'da Postane Meydanı'ndaki hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

dursun kılıç malvarlığı Haberi

dursun kılıç malvarlığı

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın akrabaları son 4 senede jet hızıyla zenginleşti. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kılıç başkan olmadan önce tek bir tapu kaydı bile olmayan ve Almanya’da temizlik işiyle uğraşan kardeşi Dursun Kılıç, 2014 yılından sonra şahsı adına değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi aldı. Kendi kurduğu inşaat şirketi adına da değeri 3 milyon TL'yi bulan 3 daire alan Dursun Kılıç, teyze oğlu Ali Ekber Polat’la da turizm işine girdi. İki kuzen Marmaris’te tahmini değeri 30 milyon avroyu bulan denize sıfır otel  aldı. Ali Kılıç’ın eski eşi ve kuzeni de daire ve arsalarla adeta servet sahibi oldu.

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’la ilgili iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. Sancaktepe Belediyesi’nden yapılan...