09 / 05 / 2024

Dursunbey Balıkesire hizmet çalışmaları

Dursunbey Balıkesire hizmet çalışmaları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçeye kazandırılan 35 milyon 100 bin TL’lik yeni eserlerin açılışını yapacak. Çalışmalar yol ve hizmet araçları olarak yapılacak.

Balıkesir'de 13 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Eylül'de!

Balıkesir ili Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Dursunbey ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Fikret Şahin: Şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle 62 hastane yapılabilir!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada, şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle toplam 62 hastane inşa edilebileceğini söyledi.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ, Balıkesir'de 160 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir Dursunbey'de yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 160 konutu satışa çıkardı.

TOKİ Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir'de Jeoteknik Etüt Raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Fikret Şahin: Şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli ödemekten vazgeçin!

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Meclis'te düzenlediği toplantıda şehir hastanelerinin maliyetleri ile kira ve hizmet bedellerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Ekim 2019 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Dursunbey Balıkesire hizmet çalışmaları Haberi

Dursunbey Balıkesire hizmet çalışmaları

Dursunbey’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi tarafından kazandırılan, Arıtma tesisi, yer altı çalışmaları, yol yapım çalışmaları ve hizmet araçları ile ilgili toplam bedeli 35 Milyon 100 Bin TL’yi bulan yatırımlar için açılış töreni yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Büyükşehir daire başkanlarının da katılacağı tören yarın saat 13.00’de Pilav- Ayran ve lokma tatlısı ikramı ile Kültür Merkezi arkasında başlayacak. Burada yapılacak toplu açılışın ardından BASKİ hizmet binası, Yağmursuyu, Kanalizasyon, içme suyu projesi, Arıtma Tesisi ve Simav Yolunda yapılacak programlara katılacak olan Edip Uğur daha sonra ise İlçede faaliyet göstermeye başlayan Osmanlı Ocaklarının açılış törenine...