17 / 05 / 2024

Düşler Ülkesi İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres 

Düşler Ülkesi İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres 

Düşler Ülkesi İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Hallak tarafından kuruldu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Elik tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turan, Ayşe Gözde Turan Pulatkan ve Osman Budak Turan ortaklığında kuruldu.

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hadim tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Ülkesi İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Düşler Ülkesi İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres 

Düşler Ülkesi İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Hallak tarafından kuruldu.

Düşler Ülkesi İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil ürünleri, hırdavat malzemeleri, elektrik ve elektronik malzemeleri,gıda ürünleri, medikal ürünler, hediyelik eşya, plastik ürünler, kozmetik ve kimyevi ürünler, her türlü inşaat malzemelerinin, bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin alım- satım ve ithalat-ihracatı ile mevzuatın izin verdiği her türlü konuda üretimini, alım - satım ,ihracat-ithalat ve e -ticaret yapabilir. Yurt içi ve yurt dışında şirket iş ve işlemleriyle ilgili her türlü taşınır ve taşınmaz mal alımında , satımında , kiralamasında bulunabilir. Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını, her türlü lastiklerini,...