01 / 05 / 2024

duty free 1 yıllık ciro

duty free 1 yıllık ciro

Gümrüksüz satış mağazaları Dut Free'lerin cirosu 1 yılda 1 milyar Euro'ya ulaştı...

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

İstanbul Havalimanı mağazaları yeni döneme hazır!

Dünyanın en büyük seyahat perakende alanlarından biri olan Unifree, İstanbul Havalimanı’ndaki tüm Duty Free alan işletmesini 25 yıllığına üstlendi.

Atatürk Havalimanı’nın taşınması 3 Mart'ta tamamlanacak!

İstanbul Havalimanı Duty Free Alanı’nın 5 mağazalık 2. Faz’ı açıldı. DHMİ Genel Müdürü Ocak, Atatürk Havalimanı’nın 3 Mart itibarıyla tüm ticari uçuşlarını artık İstanbul Havalimanı’na devredeceğini söyledi..

3. havalimanı inşaatı tam gaz devam!

İstanbul 3. havalimanında 90 milyon yolcu kapasiteli terminal binasında duty-free 100 bin kişilik alışveriş merkezi 18 bin araç kapasiteli otopark inşaatı yükselmeye başladı.

Free Garden Polonezköy teslim tarihi!

HE Gayrimenkul tarafından inşa edilen Free Garden Polonezköy projesinde villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. İşte Free Garden Polonezköy teslim tarihi...

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

He Gayrimenkul Free Garden fiyatları!

Toplam 22 lüks villadan meydana gelen He Gayrimenkul Free Garden fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor.

Free Garden Polonezköy fiyatları!

Free Garden Polonezköy fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. HE Gayrimenkul imzası taşıyan projede 22 adet lüks villaya yer veriliyor...

Polonezköy Free Garden villa fiyatları!

Polonezköy Free Garden villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Free Garden Polonezköy projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

Free Garden Polonezköy'de fiyatlar 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor!

Toplam 22 adet lüks villadan meydana gelen Free Garden Polonezköy'de fiyatlar 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

3. havalimanı yaratacağı dev ekonomiyle damga vuracak!

Hürriyet Ocak 2015’te yeni havalimanın işletmecisi İGA ile Unifree arasında imzalan 25 yıl süreli dünyanın en büyük duty free anlaşmasının izlerini sürdü. Duty free alanlarını işletecek olan Unifree’nin ödeyeceği yıllık kira 500 milyon Euro’yu aşacak.

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

BMD yeni havalimanında mağaza açacak!

Türk perakende markaları, yeni havalimanındaki duty free'de yer almak için harekete geçti. BMD yöneticileri, havalimanının duty free işletmecisi Unifree ile mağaza açmak için görüşmelere başladı

duty free 1 yıllık ciro Haberi

duty free 1 yıllık ciro

2012 yılı sonu itibariyle 144 gümrüksüz satış mağazasının ürün satışı yaptığı tespit edildi. Dut Free olarak bilinen gümrüksüz mağazalarda 1 yılda toplam 1 milyar Euro ciro elde edildi. Duty Free mağazalarından sigara, puro, alkollü içecekler, parfüm kozmetik, gıda gibi bir çok ürün...