04 / 05 / 2024

Duvar Sanatı etkinlikleri

Duvar Sanatı etkinlikleri

Kadıköy Belediyesi tarafından başlatılan Duvar Sanatı etkinliklerinin 2'incisi düzenlendi...

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'nın ihalesi mecliste!

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak üzere ihaleye çıkarılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB tarihi garlar ihalesinden elendi!

Tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının bazı bölümlerinin, kültür ve sanat etkinlikleri için kullanılmak için kiralanması ihalesi sonuçlandı. İhaleyi Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi alırken, İBB ihaleden elendi.

Moskova'da binalar dev graffitilerle sanat eserlerine dönüştü!

Rusya’nın Moskova bölgesindeki çok katlı binalar dev graffitilerle göz alıcı birer sanat eserlerine dönüştü. İşte kent sokaklarına renk katan duvar resimleri...

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

İngiliz sokak sanatçısı Banksy konsept otel açtı!

Gizlice yaptığı duvar resimleriyle dünyanın tanıdığı İngiliz sokak sanatçısı Banksy, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde "konsept" otel açtı.

Mersin Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi açıldı!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi açıldı. Mezitli ilçesindeki Soli Pompeiopolis Antik Kenti'ndeki yanına Mezitli Belediyesi tarafından yapılan bisiklet ve yürüyüş yolunda sanat etkinlikleri de gerçekleştirilebilecek.

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Rasch Crispy Paper duvar kağıdı ile gerçeküstü mekanlar!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch; 1960’lı yıllarda pop-art resim sanatından türeyen fotorealizm akımından ilham alarak tasarladığı “Crispy Paper” duvar kağıdı koleksiyonu ile mekanlarınıza gerçekçi ve büyüleyici bir boyut kazandırıyor...

Buca eski hizmet binası kültür merkezine dönüştürülüyor!

Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.

Duvar Sanatı etkinlikleri Haberi

Duvar Sanatı etkinlikleri


Duvar Sanatı Festivali Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlendi. Duvar Sanatı Festivali kapsamında Yeldeğirmeni'ndeki 2 binanın dışına resimler yapıldı. Kadıköy Belediye'sinin organizasyonuyla Arjantin ve Şili'den 2 sokak sanatçısı getirtildi. Yeldeğirmeni İskele Sokak'taki bir binanın duvarına Şövalyeler diğer binanın duvarına ise Şilili sokak sanatçısı kendi ülkesinin motiflerini yansıtan yerel motifler...