02 / 05 / 2024

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, pek çok ilçede yaptığı çok amaçlı salonlara, farklı özellikleri olan yeni bir merkez daha ekleyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Menderes ilçesinin Özdere mahallesinde, deniz kenarında inşaatı devam eden spor üniteleri, yöre halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

Menderes ilçesinin turistik mahallesi Özdere’deki sosyal yaşamına ayrı bir renk katacak olan tesis, "Gençlik Kampı" adı altında, yaklaşık  40 bin metrekarelik  alanda inşa ediliyor. Konaklama ihtiyacı için 2 adet betonarme ve 55 adet konteynır binanın inşa edileceği İzmir Büyükşehir Belediyesi Özdere Gençlik Kampı'na sentetik çimden futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis sahası, oyun alanı, toplanma alanı ve teleskopik tribün ile anfi oturma alanı da yapılacak.

Bölgenin sosyal dokusuna uygun olarak yapılacak olan tesiste hem kültür- sanat etkinlikleri hem de spor müsabakaları yapılacak. Ayrıca Kamp merkezi yanında, yöre halkının dinlenme alanı olarak kullanabileceği ve çocukların rahatça oynayabileceği alanlar da yer alacak.


Geri Dön