06 / 05 / 2024

Duygu Argunşah kim

Duygu Argunşah kim

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi?

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe iş güvenliğine dikkat edilmeli!

Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah, 2015 yılında önlem alınmaması sonucu 1730 işçinin yaşamını yitirdiğini belirterek bunun yüzde 30'nun inşaat sektöründe meydana geldiğini belirtti.

İstimlak işlemini kim yapar?

İstimlak kamu yararı gözetilerek şahısa ait taşınmazların yol, okul, hastane ve bunun gibi kamunun ortak kullanımı ihtiyacına hizmet verme amacıyla ilgili kanun hükümlerinin uygulanması işlemi oluyor. Peki, istimlak işlemini kim yapar?

Duygu Argunşah kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi?

Kayyımı kim tayin eder?

Ergin bir şahıs, herhangi bir sebeple benzeri bir sebeple bir işini kendisi görebilecek veya bir temsilci atayabilecek durumda değilse kayyım tayin edilir. Peki kayyımı kim tayin eder?

Ahşap yapılarda koruma-onarım sempozyumu sergisi 5.5 ay sürecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) meslek yüksek okulları mezunlarına 'Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım' isimli uygulamalı eğitim programı düzenliyor

Güzel Duygu Sitesi'nde son 3 konut! 20 bin Euro'ya!

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde fiyatlar 20 bin Euro olarak belirlendi, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Timur Koç'un kızı Duygu Koç evleniyor!

Klan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Koç'un kızı Duygu Koç, Bilal Altuğ ile evleniyor.

Başakşehir'de ahşap entegre fabrikasında yangın çıktı!

Başakşehir'de ahşap entegre fabrikasında çıkan yangın maddi hasara yol açtı.

Şah-ı Hane Evleri Ümraniye'de 1 yıl aidat yok!

Seda İnşaat'ın Ümraniye'de hayata geçirdiği Şah-ı Hane Evleri'nde aidatlar 1 yıl boyunca alınmıyor. Daire fiyatları 180 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor...

Sakarya'da 6 adet ahşap ev ve arsa 3 milyon 25 bin liraya!

Altındağ Belediye Başkanlığı'ndan 6 adet arsa ve ahşap ev 26 Eylül 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Kim marketler zinciri 2 yeni şube açtı!

Kim marketler zinciri 2 yeni şube daha açarak 67 mağazaya ulaştı...

Sakarya'da 5 ahşap bina 2 milyon 900 bin TL'den satılıyor!

Altındağ Belediye Başkanlığı; Sakarya'da yer alan 5 ahşap binayı satışa çıkardı. Binaların toplam bedeli 2 milyon 900 bin TL olarak belirlendi

Duygu Argunşah kim Haberi

Duygu Argunşah kim

Duygu Argunşah kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Argunşah kimdir? Duygu Argunşah, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Argunşah, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor?


Duygu Argunşah, 1981 yılında Adana`da doğdu. 2004 yılında başladığı Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde İnşaat Mühendisliğinden 2009 yılında mezun oldu. 2001-2007 yıllarında Büyükşehir Belediyesi Yeni Adana İmar İnşaat şirketinde çalıştı. 


2007-2009 yıllarında proje sorumlusu olarak çalıştı. 2009 yılında başladığı Yüreğir Belediyesi İmar Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak halen çalışmaktadır.


İletişim bilgileri:

Adres:

REŞATBEY MAH. 62006 SOK. NO:7 - ADANA


Telefon:

+90 322 4598400


Faks:

+90 322...