27 / 04 / 2024

Duygun Yarsuvat tt arena açıklaması

Duygun Yarsuvat tt arena açıklaması

Başkan Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü için yapıldığını ancak üst hakkının henüz verilmediğini dile getirdi. Yarsuvat "Dolayısıyla bu stat her zaman elimizden alınabilir" dedi

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

Duygun Yarsuvat: Galatasaray Anadolu Yakası'na gitmemeli!

Riva projesiyle ilgili soru üzerine Yarsuvat, "Proje maketine bakmadım. Şunu söyleyebilirim; Galatasaray, Avrupa yakasının bir takımıdır ve Anadolu yakasına gitmemesi gerekir." şeklinde konuştu.

AE Mimarlık, 75 yeni projesini tanıttı!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden biri olan ve 1991 yılından beri özellikle Kadıköy'de birçok önemli projeye imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini tanıttı.

ThyssenKrupp Asansör yeni sistemi TWIN'i tanıttı!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015'te tanıttı. TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

AE Mimarlık 75 yeni projesini tanıttı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini bugünkü basın toplantısında tanıttı. Yaptıkları projelerin neredeyse yüzde 90’ı Bağdat Caddesi’nde yer alıyor.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

MebelGroup, Bükreş'teki konteyner site projesini tanıttı!

ROMANYA Konut Fuarı'na alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'te 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Hotel Linkage online kanal yönetim teknolojilerini tanıttı!

Sunduğu 360 derece online kanal yönetim ve teknoloji çözümleri geliştiren Hotel Linkage, otelcilere “Online Kanal Yönetimi Teknolojileri”ni tanıttı.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Menderes Türel Antalya Ulu Cami projesini tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya'nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami'nin projesini tanıttı. Camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.

RELUX Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

RELUX Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü’ndeki RELUX RSO 50 Suit&Office projesini ve Ataşehir'deki RELUX RFF 35 Finance Flats projesini tanıttı.

İZSU son beş yılda 3,5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, şehre kesintisiz, sağlıklı içme suyu verilmesi için yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU Genel Müdürlüğü, arıtma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

Termo Teknik yüksek ısıtmalı 31/35 kW ürününü tanıttı!

Yaklaşık dört yıldır üstün özellikli kombi ve kazan serisini Türk tüketicisine sunan Termo Teknik, çok sevilen yoğuşmalı kombisi LOGIC 26/35’in, daha yüksek ısıtma kapasitesine sahip 31/35 kW modelini tanıttı.

Duygun Yarsuvat tt arena açıklaması Haberi

Duygun Yarsuvat tt arena açıklaması


Başkan Duygun Yarsuvat yaptığı  toplantıda, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü için yapıldığını ancak üst hakkının henüz verilmediğini dile getirdi. "Dolayısıyla bu stat her zaman elimizden alınabilir" diyen Başkan şöyle konuştu: "Üst hakkı olsa ona göre birtakım değişikliklerin yapılması ve hukuki sözleşmelerle gelirin kulübe aktarılması söz konusu olabilir ama şu an için bu yok. İlk uğraştığımız konu da bu stadın üst hakkını tapuda tescil etmektir.


HERKESİ KULÜBE ÜYE YAPAMAYIZ!

Kurulda konuşan üyelerden Rasim Zaimoğlu, Fenerbahçe'yi örnek göstererek üye sayısının artırılmasını gerektiğini söyledi. Zaimoğlu, "Ezeli rakibimiz yola çıktı 1 milyon üye yapacağım diyor. Biz de harekete geçmeliyiz. Galatasaray'ın büyümesi üye sayımızın artması ile olacaktır. Liseli lisesiz ayrımı yapmaksızın bu tür öneride bulunulmalı" dedi. Ancak bu sözlere Yarsuvat'tan tepki geldi. Başkan, "Galatasaray bir siyasi...